AJUTĂ COPIII CEI MAI AFECTAȚI DE PANDEMIE

35 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

AJUTĂ COPIII CEI MAI AFECTAȚI DE PANDEMIE

AJUTORUL TĂU ESTE VITAL PENTRU COPIII CARE TRĂIESC ÎN SĂRĂCIE EXTREMĂ

În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Cifrele devin mult mai dramatice în contextul crizei Coronavirus, când categoriile sociale vulnerabile au devenit și mai expuse.

În această perioadă, copiii sunt și mai expuși riscurilor: inegalitățile sociale și discriminarea devin mai puternice, crește riscul de abuz, neglijare sau exploatare și, în egală măsură, crește riscul separării copiilor de familie din cauza sărăciei.

Mirela Fanea este voluntar și donator SOS Satele Copiilor Romania și a pornit campania de strângere de fonduri din dorința de a aduce o schimbare pentru copiii vulnerabili din România.

Am aflat de SOS Satele Copiilor în urmă cu doi ani, prin intermediul filialei din Franța, iar de atunci sunt donatoare. Fiind donator lunar, primesc regulat e-mailuri cu noutăți: cum se organizează, despre proiectele în curs, cu urări și mulțumiri și chiar cu mesaje de la copii.  Mi-am dorit să mă implic mai mult, să mă simt și mai utilă, de aceea m-am înscris ca și voluntar de strângere de fonduri în Diaspora. Alătură-te și cu o donație pentru copii și vei vedea impactul faptei tale bune“. Mirela Fanea

Fondurile strânse în campanie merg către sprijinirea copiilor și familiilor din comunități vulnerabile, prin programul SOS Satele Copiilor de prevenire a separării copiilor de familie.

Implică-te și tu! Puțin pentru ține înseamnă enorm pentru copiii vulnerabili. Donează lunar o sumă confortabilă ție și împreună le putem schimba viața în bine!


Ai o întrebare legată de donație sau despre această campanie? Scrie-ne pe adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau alexandra.vasile@sos-satelecopiilor.ro. Pentru a opri donația lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro. Îți mulțumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?