Trimite “MAMA” prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar.
Donează online

Posted on / in Sansa2

George, in familia SOS de 23 de ani

George este un tanar cu care poti sta la povesti ore in sir. Un ardelean prezentabil, extrem de politicos si plin de entuziasm, George a crescut in Satul SOS din Cisnadie. Atat de tare iubeste locul in care s-a format ca om, incat s-a mutat intr-o casuta la cinci minute distanta.

Daca nu ar fi fost SOS Satele Copiilor, as fi ajuns un copil al strazii. Pentru mine, SOS a fost a doua sansa la o viata implinita, in care sunt mandru de ce am realizat, in care am visuri frumoase de viitor. Si, mai ales, am o familie, cea din Satul SOS, pe care ma pot baza oricand.”

George a venit in Satul SOS la varsta de 2 ani, iar din acel moment s-a creat o legatura speciala intre el si Mama, SOS, “mami” la care vine si azi, de cate ori are putin timp liber. Si daca nu are, isi face, pentru ca acolo se simte acasa.

“Am in continuare o stransă legatura cu ei, ii vizitez si comunic aproape zilnic cu ei. Pe mami o ajut la cumparaturi, iar pe copii la teme. Cand este nevoie, le ajut si pe celelalte mame din Satul SOS Cisnadie. Uneori ma duc la medic cu copiii sau ma ingrijesc de adeverintele medicale de care au nevoie.”

Amintirile copilariei sunt multe si frumoase.

 “Imi aduc cu placere aminte de una din aniversarile zilei mele de nastere, cand mami ne-a dus pe toti la parcul de distractii. Petrecere pe care era sa o ratez, din cauza unei alergii la capsuni. Totul a fost bine pana la urma si am mers cu totii.

Daca ar fi sa fiu recunoscator cuiva, atunci pot spune ca mamei mele SOS ii datorez totul. Mami ne-a tratat mereu pe toti la fel, mami ne-a incurajat si ne-a protejat, mami ne-a dat sfaturi si… langa ea m-am simtit ca intr-o familie. Este o legatura speciala pe care toti din casa o vom pastra pentru totdeauna.

Am tot respectul pentru mamele SOS, pentru ca au o munca foarte grea. Toate greutatile sunt pe umerii lor.”

George lucreaza ca ospatar, in urma unui curs de calificare pe care l-a urmat dupa liceu si l-a finalizat cu aproape 10. Este extrem de activ si foarte apreciat de colegi.

Bravo!

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei