Posted on / in Stiri

Campanie ”Donează un zâmbet sănătos”: Igiena dentară începe acasă

Părinţii sunt primii care-i învaţă pe cei mici cum să se împrietenească cu pasta şi periuţa de dinţi şi cum să se ferească de cariile dentare. Ce se întâmplă, însă, cu cei care nu au de la cine să înveţe aceste lucruri – cei care nu au cui să spună ,,mama’’ şi ,,tata’’, dar şi cei care trăiesc în condiţii care îi împiedică pe părinţi să-i educe în această privinţă?

 

Prin activitatea şi proiectele organizaţiei noastre încercăm în fiecare zi să le fim alături micuţilor din familiile SOS. Aproximativ 240 de copii trăiesc şi sunt educaţi în toate dintre cele trei programe ale organizaţiei: SOS Satul Copiilor Bucureşti, SOS Satul Copiilor Cisnădie, jud. Sibiu şi SOS Satul Copiilor Hemeiuş, jud. Bacău. De asemenea, ne implicăm activ şi în viaţa tinerilor şi a familiilor defavorizate, prin programe de consiliere a abilităţilor sociale, ocupaţionale şi parentale.

 

Campania ,,Doneaza un zambet sanatos’’, lansată de Orbit România, vine în sprijinul nostru şi îşi propune să trateze, cu atenţie şi grijă, zâmbetul acestor copii şi tineri.

 

Accesul copiilor defavorizaţi la o educaţie orală adecvată a devenit posibil printr-un efort comun: cu susţinerea celor care cumpară Orbit (pentru că vor să ajute şi sunt constienţi, în acelaşi timp, de beneficiile gumei de mestecat pentru propria sănătate dentară) şi contribuţia Orbit România, care va dona 1% din valoarea vânzărilor înregistrate în perioada campaniei, 30 martie – 24 mai 2015. Fondurile rezultate în urma campaniei de CRM vor fi direcţionate atât către bugetele satelor, cât şi către famiile sărace din comunitate.

 

Fiecare pachet de gumă Orbit cumpărat va da copiilor şi tinerilor din asociaţia SOS Satele Copiilor România şansa de a învăţa cum să aibă grijă de dinţii lor, prin lecţii şi kit-uri de igienă orală, dar şi prin consultaţii oferite de un medic stomatolog. Sperăm că, prin implicarea celor care o pot face, toate cele 3500 de zâmbete pe care încercăm să le protejam, vor creşte mari şi sănătoase.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei