Posted on / in Stiri

Dedicarea oamenilor de bine pentru programele SOS Satele Copiilor

La SOS Satele Copiilor Romania vedem in voluntari o resursa foarte importanta pentru organizatie. De aceea, suntem bucurosi ca, an de an, zeci de voluntari isi dedica din timpul si cunostintele lor pentru a schimba viata copiilor pe care ii avem in ingrijire.

 

La sfarsitul lunii noiembrie, am avut placerea si bucuria de a ne intalni cu 16 dintre voluntarii din cadrul programului SOS Satul Copiilor Bucuresti. Scopul acestei intalnirii a fost acela de a le multumi, dar  si de a le oferi sansa de a se cunoaste. Astfel,  voluntarii au avut ocazia sa impartaseasca experiente, sa povesteasca despre bucuriile si realizarile pe care le-au trait de-a lungul anului, dar si despre dificultatile intampinate.

 

Le multumim inca o data pentru sprijinul lor si ne consideram norocosi sa avem voluntari atat de dedicati.  Entuziasmul si daruirea lor ne motiveaza si ne incarca cu energie, iar bucuria de pe chipurile copiilor este satisfactia cea mai de pret a muncii depuse in comun.

08.12.2014

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei