Ai atitudine?

APLICA ACUM

Despre job

Agent Fundraising:
jobul fara varsta, fara experienta, fara program.
Doar cu ATITUDINE!

 

Da, ai citit bine! Este jobul unde nu ti se cere CV, unde nu avem nicio cerinta privind varsta, poti avea intre 16 si 60+ani, si unde nu ti se impune un program fix. Ce cautam in schimb? Atitudinea potrivita: curaj, energie, optimism si perseverenta.

Ce insemna sa fii Agent Fundraising? Un Agent Fundraising are jobul de a inspira si convinge oamenii sa se alature cauzei SOS Satele Copiilor si sa faca o donatie lunara pentru copiii care au mare nevoie de ajutor, pentru ca nu mai cresc alaturi de parintii lor. Este un job activ, de teren si plin de provocari. Alatura-te echipelor noastre de teren din Bucuresti!

Ce ai de castigat?

Contract
  • Contract de munca si salariu fix, calculat in functie de numarul de ore lucrate
  • Bonusuri pe bune a caror valoare depinde doar de tine
  • Transport decontat partial
  • Alte bonusuri in functie de perioada pe care o petreci alaturi de noi
Program
  • Iti faci programul asa cum doresti! Tu alegi cat timp poti dedica jobului, intre 2-6 ore/ zi. Tot tu hotarasti si cand lucrezi, dimineata sau dupa-amiaza, in functie de cursuri, proiecte personale sau alte activitati pe care le ai
Copii
  • Lucrezi practic pentru aproape 1000 de copii, care nu mai au parintii alaturi sau care risca sa fie separati de familia lor. Timpul si dedicarea ta vor fi rasplatite nu doar cu un salariu la final de luna, ci si cu zeci de zambete de copii si sentimentul ca schimbi in bine lumea lor

Si nu e doar atat. Iti faci o multime de prieteni noi si fiecare zi de lucru vine la pachet cu multa distractie in noua ta gasca de Agenti. In plus, capatand experienta ca Agent fundraising, capeti experienta pentru multe alte joburi in vanzari, comunicare, relatii publice si nu numai. Si nu o spunem doar pentru ca vei deveni parte din cea mai mare organizatie de crestere a copilului din lume, ci pentru ca vei dobandi skilluri cautate, care iti vor face drumul catre o cariera mult mai usor de atins.

Tu alegi cat lucrezi,
tu alegi cat castigi

Lucrezi doar 2 sau 4 ore pe zi si nu lipsesti de la cursurile importante
600-1200 lei (salariu + bonus)

Salariu fix calculat pentru
40-80 de ore/ luna
Bonus mediu, calculat pentru indeplinirea 100% a targetului

Lucrezi 6 ore pe zi, ai un venit bun si timp pentru tine
~1800 lei (salariu + bonus)

Salariu fix calculat pentru
120 de ore / luna
Bonus mediu, calculat pentru indeplinirea 100% a targetului

Job de vara:
Lucrezi pe perioada vacantei
Pana la 1200 lei, pentru 4 ore/ zi

Alege o experienta memorabilia vara aceasta. Esti independent, mergi la mare pe banii tai si te distrezi in fiecare zi cu gasca ta de Agenti.

SOS Satele Copiilor

Despre noi

Suntem o echipa plina de energie. Credem in puterea fiecaruia de a face bine si in puterea noastra, ca echipa, de a multiplica binele. Suntem Agenti Fundraising. Suntem Agenti ai Binelui. Ne vei intalni pe strazile din Bucuresti, in zonele intens circulate, in centre comerciale, in cladiri de birouri, la evenimente, oriunde sunt oameni cu suflet mare suntem si noi!

Credem in cauza SOS Satele Copiilor si stim ca fiecare copil merita sa creasca intr-o familie iubitoare. De peste 25 de ani SOS Satele Copiilor sustine si protejeaza copiii care nu mai au parintii alaturi: le ofera o mama SOS, o familie (fratii cresc impreuna), un camin protector, educatie si ingrijire pe termen lung.

Testimoniale

Galerie multimedia