Posted on / in Stiri

Lansăm proiectul: „Copii sănătoși pentru o comunitate sănătoasă!”

În data de 1.11.2018 Asociația SOS Satele Copiilor România a demarat implementarea proiectului „Copii sănătoși pentru o comunitate sănătoasă!, proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. (www.instaredebine.ro).

 

Proiectul se va derula pe o perioadă de 4 luni în localitățile București – sector 1, Buftea- județul Ilfov, Chirpăr și Sadu – județul Sibiu, Hemeiuș, Gîrleni și Racova – județul Bacău și va avea ca beneficiari direcți 175 de copii și 70 de părinți.

 

Scopul proiectului este acela de creștere a nivelului de conștientizare, pentru părinți și copii, cu privire la semnificația conceptului de stil de viață sănătos și crearea premiselor pentru adoptarea unor comportamente adecvate.

 

#instaredebine   #kauflandsprijina

 

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei