Posted on / in Creșterea sustenabilității financiare, Stiri

Loializarea donatorilor: Ghid de bune practici pentru ONG-uri (en)

Proiectul “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor” derulat de SOS Satele Copiilor România, în parteneriat cu SOS Children’s Villages Norway și cu sprijinul Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, se apropie de final! 

Anul acesta, au avut loc două webinarii, la care au participat 68 de reprezentanți din 48 de organizații non-guvernamentale din România. 

  • “O comunitate puternică pentru copiii vulnerabili!” 
  • “Profilul donatorului, în procesul de loializare”  

Tot în cadrul proiectului, a fost lansat și ghidul “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor” care s-a bucurat de interes și apreciere la nivel național. Luna aceasta a fost lansată și varianta ghidului de bune practici în limba engleză pentru a disemina cunoștințele dobândite în cadrul proiectului și în afara granițelor, la nivel european. 

Ghidul oferă informații utile și valoroase despre:  

  • Loializarea donatorilor și păstrarea acestora un timp cât mai îndelungat alături de cauza unui ONG;   
  • Creșterea veniturilor din donații recurente de la persoane fizice, cu scopul de a asigura sustenabilitatea proiectelor. 

 Link: https://www.sos-satelecopiilor.ro/building-strong-community-vulnerable-children/   

Ghidul face parte din proiectul “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor” derulat de SOS Satele Copiilor în parteneriat cu SOS Children’s Villages Norway cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.   

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org   

Mai multe detalii despre proiect: https://www.sos-satelecopiilor.ro/construim-o-comunitate-puternica-pentru-copiii-vulnerabili/ 

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.    

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants    

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei