fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Copiii și tinerii care te au doar pe tine

Cine sunt ei și câți sunt în România? Doar oficial, conform INS, peste 700 000 de copii din România trăiesc  în sărăcie extremă, în timp ce aproape 1 milion și jumătate de copii sunt la risc de sărăcie și excluziune socială. În acest moment, 52.783 de copii cresc în sistemul de protectie, deși 90% dintre ei au o familie.

8% dintre copiii din mediul rural se culcă flămânzi, mereu sau uneori. Cine este de vină pentru situația copiilor și tinerilor care, după ce au copilăria furată, dau piept cu viața fără a avea nimic din ceea ce mulți dintre oameni  iau ca atare, precum siguranța fizică sau alimentară? Pe cât de complex poate fi răspunsul, pe atât de simplu: vina NU este a copiilor. Ei sunt victimele colaterale, copii neajutorați care au crescut cu teamă, greutăți și traume greu de cuprins în cuvinte.

700 de copii sunt în grija SOS Satele Copiilor România anual, în cele 3 Sate SOS,  3 Comunități de tineri și 3 programe sociale de prevenire a separării copilului de familie.

în județele București-Ilfov, Bacău și Sibiu.

.

Tu ai puțin pentru ei, lunar?

 

Donează orice sumă vrei lunar, cât timp vrei tu, pentru cei 700 de copii din programele SOS care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă. Ei sunt viitorii adulți care trebuie să crească în siguranță, responsabili, iubiți și fericiți,  treacă peste traumele adânci din primii ani de viață.

Fii susținătorul cu numărul:

41

 

Ce impact ai?

50 lei

Sprijini un copil să-și dezvolte potențialul prin practicarea talentului, a unui sport sau absolvirea unui curs

75 lei

Sprijini un copil dintr-o familie vulnerabilă: hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, igienă

100 lei

Sprijini un copil cu o oră de terapie în fiecare lună, din cele minim 4 necesare

 

 

Poți opri donația lunară oricând, cu un mail la fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro. Rămâi în familia SOS și primești în continuare vești despre copiii dragi care primesc șansa a doua și datorită ție. Puțin pentru tine înseamnă totul pentru ei. Îți mulțumim din suflet!

 

Sari la conținut