Posted on / in Stiri

Mihai, bucatarul bun la fotbal si muzica

Tinerii se pricep la multe lucruri. Asa este si in cazul lui Mihai, care are 17 ani si creste in Satul SOS din Cisnadie de la 5 ani. Este un tanar complex si ambitios, care se se dedica zi de zi hobby-urilor lui, cu mult suflet si atentie.

In primul rand, este un bucatar in devenire. Urmeaza cursurile Scolii Profesionale din Sibiu si se pregateste intens pentru viitoarea lui cariera. Pasiunea pentru gatit a inceput in copilarie, cand statea pe langa Mama SOS in bucatarie, pentru care era micul asistent. De atunci, curiozitatea pentru a experimenta arome si compozitii a ajuns preocuparea lui cea mai de pret. Este o bucurie pentru el cand are ocazia sa poarte uniforma de bucatar si sa gateasca o masa buna pentru fratii din casa, iar apoi sa le ureze “Pofta buna!”. Asa este felul lui Mihai, ii place sa daruiasca din inima.

Mihai este si un portar si cantaret de neinlocuit. Este nelipsit la fiecare meci din Satul SOS, iar prietenii conteaza mereu pe el cand este un eveniment important. S-a indragostit de fotbal inca de cand era foarte mic si de atunci a devenit din ce in ce mai bun. Este jucator de baza si in Nationala SOS, unde s-a remarcat de fiecare data si chiar a castigat recent premiul pentru cel mai bun portar al meciului.

Mihai are si o latura artistica. Compune muzica si se exprima liber pe ritmuri de rap, genul lui muzical preferat. Muzica are pentru el si un efect terapeutic si il ajuta sa treaca mai usor prin cele mai dificile momente, dar si sa isi exprime mai usor emotiile. Un moment emotionant a fost de 8 martie anul trecut, cand i-a dedicat Mamei SOS un cantec compus de el, la serbarea din Satul SOS Cisnadie.

Mihai este deja un adolescent cu planuri frumoase de viitor. In scurt timp, el va fi independent si isi va gasi propriul loc in societate. Ne bucuram ca il putem sustine si il putem ajuta sa se pregatesca pentru viata pe cont propriu, cu sustinerea partenerului nostru PEPCO Romania.

#CrestemOameniMari #PEPCOSustineEducatia

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei