fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Copiii vulnerabili au nevoie de ajutorul tău mai mult ca oricând!

Campania „Și copiii vulnerabili au nevoie de o MAMĂ”

Conform Eurostat 41,5% dintre copiii din România, cu vârstele sub 18 ani, sunt expuși riscului de sărăcie și de excludere socială, reprezentând 1,5 milioane de copii!!

Dar nu sunt doar statistici!

La nivel național, această situație este prezentă în proporție de 50,5% în mediul rural și de 30% în orașele mici și în suburbiile acestora. Este realitatea cu care se confruntă zilnic mii de copii și tineri care riscă să fie separați de familie din cauza neajunsurilor.

URGENT: Ajută și tu!

În prezent, mii de familii se confruntă cu sărăcia extremă și cei care suferă cel mai mult sunt copiii. Lipsa unui loc de muncă, frigul cu care se confruntă zi de zi sau lipsa educației sunt probleme care afectează profund copiii din familiile vulnerabile.

Din păcate, 8.000 de copii ajung anual în sistemul de protecție, deși 9/10 dintre aceștia au familii. 

Și copiii vulnerabili au nevoie de o MAMĂ

În cei 30 de ani de activitate în România, peste 65.000 de beneficiari au fost susținuți prin programele SOS Satele Copiilor.

Aproape 500 de copii au primit o familie în casele SOS, alături de Mama SOS și de frați, o educație și un viitor mai bun. Prin programele de prevenire, peste 4.000 de copii au rămas alături de familia lor și nu au trecut prin trauma separării. O întreagă echipă de specialiști lucrează zi de zi pentru copii – Mame SOS, psihologi, pedagogi, asistenți sociali, manageri de caz. Mama SOS nu înlocuiește mama biologică, însă oferă sprijin copiilor precum o mamă bună. Copiii cresc alături de frați biologici și sociali, într-o casă de tip familial, bazându-se pe suportul mamei și al echipei de specialiști SOS.

Această perioadă grea este resimțită de noi toți, dar mai ales de copiii vulnerabili care nu mai au familia alături sau care riscă să o piardă. Toate eforturile lor de a duce o viață normală sunt acum și mai îngreunate de această perioadă instabilă, iar singura șansă sunt oamenii de bine.

Ajută-ne să le asigurăm un cămin și un viitor.

Implică-te și tu începând de astăzi pentru a preveni alte tragedii și pentru a-i ajuta pe copiii care au fost acolo deja, să treacă mai departe.  

Donează lunar pentru cei 1000 de copii din grija SOS! 

Poți alege ce sumă vrei și poți opri donația oricând cu un mesaj către noi. Până atunci, fapta ta bună dăruiește copilărie și viitor micuților mai puțin norocoși.

Suntem o organizație neguvernamentală cu misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă. În cei 30 de ani de activitate în România, am construit trei Sate SOS, în care sute de copii au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulți responsabili. Totodată, am ajutat sute de copii să rămână acasă, alături de familie, în comunitățile vulnerabile în care acționăm: București, Bacău, Brașov și Sibiu. 

Misiunea SOS este „O familie iubitoare pentru fiecare copil”.

Acum poți face diferența cu adevărat în viața celor aflați în nevoie.

Fii sprijinul copiilor vulnerabili atunci când au cea mai mare nevoie!

Orice ajutor este binevenit, iar noi gestionăm în mod responsabil fiecare donație primită, pentru a oferi sprijinul de care copiii au mare nevoie.

De ce avem nevoie de
un program de donație lunară?

Creștem și sprijinim în mod direct 1000 de copii care se bazează pe noi în fiecare zi și în viitor. Susținerea ta pe termen mediu-lung este siguranța zilei de mâine pentru copii.

Costurile pentru creșterea unui copil vulnerabil sunt ridicate și acoperă hrană, educație, servicii medicale sau de psihoterapie, toate adaptate în funcție de nevoile fiecărui copil în parte. De asemenea, în programele de prevenire a separării copilului, lucrăm cu întreaga familie și oferim consiliere părinților pentru a înlătura riscul separării.

Devino membrul cu numărul:
1457

Ce primești în schimb?

Fericirea și recunoștința  unei fapte bune lunar, cu impact pentru totdeauna

Primești pe email lunar vești despre fapta ta bună pentru copiii vulnerabili

Dacă rămâi în program un an, primești certificatul de Membru de Familie SOS 

După doi ani în program primești kitul surpriză de Membru de Familie SOS

Ce impact ai?

75 lei

Sprijini un copil să-și dezvolte potențialul prin practicarea talentului, sport, absolvirea unui curs

100 lei

Sprijini un copil dintr-o familie vulnerabilă: hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, igienă

150 lei

Sprijini un copil din Sate sau programe cu 1 ora de terapie în fiecare lună, din cele minim 4 necesare

Sari la conținut