Posted on / in Stiri

Depunerea ofertelor pentru achiziția serviciilor în proiectul Leaving Care

În vederea depunerii ofertelor pentru achiziția serviciilor de cazare și organizare evenimente necesare in cadrul proiectului  “Părăsirea sistemului de protectie specială – O abordare integrată cu privire la dezvoltarea capacității profesioniștilor și a tinerilor”, furnizorii de servicii sunt invitați să depună ofertele descrise în anexă.

Pachetul de servicii solicitate constă în servicii de cazare, masă și organizare evenimente de formare în 3 orașe din Romania (București, Sibiu și Bacău), în perioada ianuarie – septembrie 2019, conform calendarului.

Pentru detalii vă rugăm să accesați documentele INVITAȚIE DEPUNERE OFERTĂ  și în ANEXĂ.

 

Avand in vedere faptul ca la inceputul lunii mai 2019 va avea loc la Sibiu un Summit important  pentru Presedintia pe care România o va prelua pentru Consiliul Uniunii Europene, am decis sa modificam calendarul lunii mai pentru sesiunile de formare din cadrul proiectului “Leaving Care”. Gasiti aici anexa modificata pentru invitatia de depunere de oferte.

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei