Când a fost ultima dată când ai avut nevoie de o vorbă bună?

În România, peste 8.000 de copiii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție specială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei.  

Campania “O vorbă bună” încurajează publicul larg să adune fapte și vorbe bune – o donație de 4 euro lunar pentru copii, prin SMS cu textul “MAMA” la 8864 sau online chiar aici, dar și să trimită un mesaj vocal de încurajare, care să alunge îngrijorările copiilor, în momentele în care au nevoie. Mesajele de încurajare se pot transmite prin intermediul aplicației Whatsapp la numărul 0786 679 298.

Copiii care trăiesc în Satele și Comunitățile SOS nu mai au familia biologică alături, însă au în schimb Marea Familie SOS din care poți face parte și tu!

Mai mult decât atât, cei care au trimit mesaje vocale au avut oportunitatea de a deveni protagoniștii Audiobook-ului de Vorbe Bune, un material suport la care au acces copiii din programele SOS.

Adună fapte bune!

O încurajare consolează.

Mai multe voci creează schimbare.

Totul începe cu o vorbă bună!

... nu uita să dăruiești și tu #oVorbaBuna

Trimite un mesaj vocal de încurajare la 0786 679 298 pentru copiii din grija SOS Satele Copiilor și împreună alungăm îngrijorările lor.

Fiecare dintre noi are o voce interioară pe care o aude constant.

Ea consemnează toate gândurile și îngrijorările noastre. SOS Satele Copiilor are grijă ca sute de copii vulnerabili să audă o vorbă bună în fiecare zi: vocea Mamei SOS.

Alătură-te inițiativei noastre și ajută-ne să oferim nu doar una, ci mai multe vorbe bune.

Iată cine s-a alăturat proiectului nostru până acum: