Doneaza Sos Satele Copiilor

Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
Anual, 10.000 de copii sunt separati de familia lor si ajung in sistemul de protectie.

In acest moment, 52.783 de copii cresc in sistemul de protectie, desi 90% dintre ei au o familie.

2 MILIOANE DIN COPIII TARII AU COPILARIA FURATA. Conform ultimului studiu Eurostat, peste 50% din copiii din Romania sunt amenintati de saracie si excluziune sociala. Peste jumatate din viitorii adulti ai societatii nu au acces la drepturi fundamentale: nu merg la școala, se culca flamanzi sau nu au fost niciodata la medic. Mii de povesti triste se scriu in fiecare zi, despre destinele copiilor care au fost mai putin norocosi, al caror drept la copilarie a fost negat. Dar tu ai puterea sa schimbi ceva. Ai puterea sa fii unul dintre cei care, alaturi de alti oameni de bine, au pus mana de la mana si au transformat un copil fara viitor intr-un adolescent responsabil, iubit, educat, cu perspectiva.

Fie ca traiesc in Satele SOS, Comunitatile de Tineri SOS sau in zonele vulnerabile in care actionam, copii si tinerii au trecut prin multe situatii greu de imaginat, pana cand au primit o mana de ajutor de la oamenii de bine ca tine. Problemele de adulti cu care se confrunta copiii de toate varstele sunt amenintarea sa fie luati de langa familie sau parasiti de catre aceasta, lipsa strictului necesar acasa, a sigurantei zilei de maine, obligatia sa munceasca sau pericolul de a fi agresati.

Pentru copii
Pentru copii
Dar acolo unde se poate, facem tot posibilul ca micutii sa ramana in familia naturala. Daca familiile din program indeplinesc conditia de a duce copilul la scoala, primesc sustinere pana depasesc greutatile si reusesc sa intre intr-un ritm decent de viata.

In cei peste 21 de ani de cand am deschis aceste programe, peste 3500 de copii au ramas in familie. In prezent, peste 700 de copii si tineri au pornit pe un drum mai bun, mai usor, care le lasa loc de copilarie si le alina traumele din trecut.

Misiunea SOS este "O familie iubitoare pentru fiecare copil". Facem asta in Satele SOS pentru cei care nu mai au familia alaturi, si prin programele sociale tinem impreuna familiile care vor si pot sa ramana impreuna. Caldura, sprijinul si dragostea sunt cele care ajuta familiile incercate greu sa simta farmecul sarbatorilor. De cele mai multe ori, primele sarbatori decente se intampla la intrarea in program, de aceea iti cerem ajutorul acum mai mult ca niciodata.

Pe termen lung nu inseamna pentru totdeauna. Ai posibilitatea sa opresti donatia lunara absolut oricand. Important este sa iti asumi ca o perioada de timp, oricat de scurta sau de lunga, poti darui copiilor care nu mai au familia alaturi o contributie, orice contributie. Astfel, putem previziona veniturile si cheltuielile necesare copiilor vulnerabili.

Si daca vrei sa intelegi mai clar unde ajunge donatia ta, te invitam in Satele SOS. Satisfactia de a vedea o comunitate de copii care acum isi traiesc copilaria inocenti, dupa ce au trait mult prea multe pentru varsta lor, este de nedescris.

Iar satisfactia de a sti ca tu esti parte din aceasta schimbare pozitiva din viata lor, este cu adevarat nepretuita.

Fa o fapta buna incepand de azi, doneaza lunar orice suma pentru copiii SOS:
DONEAZA ACUM
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?