Doneaza Sos Satele Copiilor

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

Peste 2 milioane de copii din Romania au copilaria furata

SOS Satele Copiilor este cea mai mare organizatie specializata in cresterea copilului din lume, fiind prezenta in 136 de tari. In Romania, zeci de mii de copii au primit ajutor in ultimii 25 de ani, iar acum poti intra si tu in comunitatea celor care le sunt acolo pentru copiii care nu mai au familia alaturi.
Doneaza lunar, daruieste-le iubire si siguranta pe termen lung.
Copiii care nu mai au familia alaturi nu au alt sprijin in afara de oamenii de bine. Toti sunt copii minunati, suflete pure care nu se pot descurca singuri atunci cand sunt orfani, cand fac parte din familii violente sau in imposibilitatea de a-i creste.

Pentru copii De peste 25 de ani in Romania, le daruim acestor copii drepturile fundamentale inapoi. Copilaria, respectul, dragostea, siguranta, educatia, posibilitatea de a-si urma talentul sau pasiunea. Cele 3 Sate SOS din Romania sunt comuniitati a cate maxim 15 case, iar in fiecare traieste o Mama SOS impreuna cu 4, 5 sau 6 copii. In afara de asta, sprijinim Comunitatile de tineri care au parasit casele SOS, acestia traind in comunitati de apartamente in cele trei locatii in care ne desfasuam activitatea. Nu in ultimul rand, suntem acreditati social si derulam programe sociale de prevenire a abandonului si separarii de familie, sprijin psihologic si material.

Pentru copii Putin pentru tine inseamna mult pentru copiii care nu au siguranta zilei de maine si a viitorului pe care il merita. Fiecare dintre ei este o comoara plina de dragoste si speranta, si are nevoie doar de putin sprijin, pe care tu poti sa i-l oferi. Doneaza lunar o suma simbolica, si fa diferenta pe termen lung in viata copiilor vulnerabili.

Pentru copii
Implica-te si tu:
DONEAZA ACUM
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?