fbpx
Doneaza Sos Satele Copiilor

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal
Anual, 10.000 de copii sunt separați de familia lor și ajung în sistemul de protecție.

În acest moment, 52.783 de copii cresc în sistemul de protecție, deși 90% dintre ei au o familie.

2 MILIOANE DIN COPIII TĂRII AU COPILĂRIA FURATĂ. Conform Eurostat, peste 50% din copiii din România sunt amenințați de sărăcie și excluziune socială. Peste jumătate din viitorii adulți ai societății nu au acces la drepturi fundamentale: nu merg la școală mereu, se culcă flămânzi uneori sau întotdeaunasau nu au fost niciodată la medic.
Mii de povești triste se scriu în fiecare zi, despre destinele copiilor care au fost mai puțin norocoși, copiii al căror drept la copilărie a fost negat.

Dar tu ai puterea să schimbi ceva. Ai puterea să fii unul dintre cei care, alături de alți oameni de bine, au pus mâna de la mâna și au transformat un copil fără viitor într-un adolescent responsabil, iubit, educat, cu perspectivă.

Fie că trăiesc în Satele SOS, în Comunitățile de Tineri SOS sau în zonele vulnerabile în care acționăm, copii și tinerii din grija SOS au trecut prin multe situații greu de imaginat, până când au primit o mâna de ajutor de la oamenii de bine ca tine.

Cu ce fel de probleme se confruntă copiii de toate vârstele din România? Sunt amenințați că vor fi luați de lângă familie sau părășiți de către aceasta, lipsa strictului necesar acasă, a siguranței zilei de mâine, obligația să muncească sau pericolul de a fi agresați sau abuzați.

Pentru copii
Pentru copii
Acolo unde se poate, facem tot posibilul ca micuții să rămână în familia naturală.

Dacă familiile din program îndeplinesc condiția de a duce copilul la școală, primesc susținere până depășesc greutățile și reușesc să între într-un ritm decent de viață.

În cei peste 23 de ani de când am deschis aceste programe, peste 3500 de copii au rămas în familie. În prezent, peste 850 de copii și tineri au pornit pe un drum mai bun, mai ușor, care le lasă loc de copilărie și le alină traumele din trecut.

Misiunea SOS este "O familie iubitoare pentru fiecare copil". Facem asta în Satele SOS pentru cei care nu mai au familia alături, și prin programele sociale ținem împreună familiile care vor și pot să rămână împreună. Căldură, sprijinul și dragostea sunt cele care ajută familiile încercate greu să simtă farmecul familiei.

Pe termen lung nu înseamnă pentru totdeauna. Ai posibilitatea să oprești donația lunară absolut oricând. Important este să îțidorești ca o perioada de timp, oricât de scurtă sau de lungă, și să poți dărui copiilor care nu mai au familia alături o contribuție, orice contribuție. Astfel, putem previziona veniturile și cheltuielile necesare copiilor vulnerabili. br />
Și dacă vrei să înțelegi mai clar unde ajunge donația ta, te invităm în Satele SOS. Satisfacția de a vedea o comunitate de copii care acum își trăiesc copilăria inocenți, după ce au trăit mult prea multe pentru vârstă lor, este de nedescris.

Iar satisfacția de a ști că tu ești parte din această schimbare pozitivă din viață lor, este cu adevărat neprețuită.

Fă o fapta bună începând de azi, donează lunar orice suma pentru acești 850 de copii vulnerabili care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă!
DONEAZĂ ACUM
Îți muțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?

Sari la conținut