Doneaza Sos Satele Copiilor

Schimba in bine viata unui copil care nu mai are familia alaturi

35 lei
50 lei
75 lei
100 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

Mersul la scoala este conditia SOS

Mai mult de 50% dintre copiii din Romania au copilaria furata. Drepturile lor fundamentale nu sunt respectate, iar suportul le lipseste cu desavarsire.
Copiii si tinerii care traiesc in Satele si Comunitatile SOS de 26 de ani, merg la scoala in fiecare zi. Ajutam tinerii care ies din comunitate sau sistem, cu conditia sa mearga la scoala. In cazurile din programele sociale, mersul la scoala este o conditie obligatorie pentru sustinerea familiilor aflate in nevoie.

Pentru copii Copiii care nu mai au familia alaturi primesc sansa de a concura egal, de a intra in viata pregatiti si de a-si urma drumul potrivit. Pe langa materiile obisnuite, copiii au parte de activitati extra curiculare si in permanenta le este asigurata calea pe care ei si-o doresc, in functie de capabilitati si pasiuni.

Pentru copii Peste 2 milioane de copii din Romania sunt amenintati de saracie si excluziune sociala. La fel de multi au a doua sansa, daca oamenii de bine se implica. Un copil fara educatie si familie nu are absolut nicio sansa in societate, nu uita.

Pentru copii Fii si tu parte din povestea care schimba destine. Cu o contributie lunara simbolica, le asiguri educatie, dragoste, siguranta si o copilarie asa cum orice copil ar trebui sa aiba: in care singura grija sunt jocurile.

Pentru copii
Implica-te si tu:
DONEAZA ACUM
Iti multumim pentru ca iti pasa. Fara suportul tau, acesti copii nu au nicio sansa.

Nu uita sa te abonezi la newsletterul SOS.

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?