Posted on / in Stiri

PEPCO Romania alături de Familia SOS și în 2021

Ne bucurăm că și în anul 2021 îi vom avea alături pe PEPCO Romania, care se implică pentru binele copiilor din Familia SOS încă din 2018. În decursul anulului acesta, în care provocările apar constant, am reușit cu sprijinul PEPCO Romania să aducem schimbarea pentru beneficiarii programelor noastre. Încă de la începutul pandemiei – martie 2020, PEPCO Romania a continuat să ofere sprijin pentru peste 600 de copii din programele SOS pentru a merge mai departe, cu speranță și curaj.

Școala online a fost o provocare pentru toți copiii, atât în Satele SOS, dar mai ales în comunitățile vulnerabile, unde fără sprijin copiii ar pierde complet legătura cu școala. Cu sprijinul PEPCO Romania am creat un mediu adecvat de învățare și am pus la dispoziția copiilor materiale educaționale, pentru ca aceștia să nu rămână în urmă cu școala și să își poată continua viața de zi cu zi în cel mai normal mod posibil. De asemenea, am putut continua terapiile pentru copiii din familiile SOS. Acesta a fost un ajutor esențial, pentru ca progresele făcute de copii în ultimii ani în a depăși traumele din trecut să nu fie pierdute.

Pentru copiii din comunitățile vulnerabile, perioada stării de urgență a fost una critică, în care nevoile de bază au fost cele mai urgente, din cauza lipsei de oportunități pentru părinți de a lucra. Mulțumită PEPCO Romania, familiile au primit alimente de bază și produse de igienă, sprijin medical și haine pentru copii astfel încât sezonul rece și noul an școlar să nu îi prindă nepregătiți.

Trecem împreună prin cea mai grea perioadă din ultimii anii, care ar putea avea efecte devastatoare pentru copiii vulnerabili. Dar avem încredere că împreună vom reuși să le oferim tot sprijinul de care au nevoie. Mulțumim, PEPCO Romania, pentru implicare! Este o mare bucurie să mergem împreună mai departe pentru copii!

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei