Posted on / in Stiri

Peste 200 de oameni au pedalat pentru copiii de la SOS Satele Copiilor

Copiii de la SOS Satele Copiilor își vor continua activitățile sportive cu sprijinul oamenilor de bine, care au pedalat timp de 12 ore la Marriott Cycling Challenge. Suma strânsă la finalul evenimentului este de 6.500 mii de euro, iar toți banii vor fi folosiți în beneficiul copiilor care cresc în Satul SOS din București.

 

Marriott Cycling Challenge este un eveniment anual, aflat deja la a 5-a ediție și desfășurat în lobby-ul hotelului JW Marriott. Pe durata întregii zile, evenimentul sportiv a adunat instructori de cycling, sportivi, reprezentanți media și multi oameni cu suflet mare și doritori să facă o faptă buna. Mirel Radoi, Bogdan Stelea, Vlad Munteanu, Marius Niculae, Iulian Miu, arbitrul Cristi Balaj, sportivi de la CSM București – Rugby, comentatori și prezentatori TV, dar și mulți oameni de bine au pedalat cu multă energie pentru copiii care au visuri mari.

 

La ediția de anul acesta, suma totală a fost strânsă din sponsorizări, înscrieri individuale și donații. Le mulțumim tare mult partenerilor World Class, Telekom Sport, Road Grand Tour și companiilor care au contribuit: Kaufland România și Dental Med. Totodată, mulțumim instructorilor care an de an ne sunt alături cu multă energie: Adriela Morar, Denisa Dragomir, Florin Palea, Andrei Mutu, Răzvan Jugănaru, Andrei Roșu, Alex Ciocan, Alexandru Stancu, Alex Grecu, Ruxandra Bunea și Mihai Mike Cuc. În semn de mulțumire, copiii le-au dăruit câte un tricou desenat de ei.

 

Aș dori să mulțumesc organizației SOS Satele Copiilor România pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor de parteneriat. Aș vrea să evidențiez, în mod special, implicarea în evenimentul ”Cycling Challenge”, din 19 noiembrie, unde, alături de echipa SOS, am reușit să creăm o atmosferă minunată. Echipa JW Marriott Bucharest Grand Hotel este încântată să susțină și în continuare campaniile SOS Satele Copiilor și, personal, am fost mândru de ceea ce am realizat împreună în acest an, în ceea ce privește organizarea și donația. Sunt foarte fericit știind că pot ajuta copiii aflați în dificultate, cu ajutorul acestui tip de parteneriate.” – Stefan Savic, Director of Sales & Marketing

 

Mulțumim tuturor celor care îi susțin pe copiii care cresc la SOS și cred în șansa pe care le-o poate oferi practicarea unui sport.

 

În acest moment, aproape 50 de copii se fac mari în căsuțele SOS din București și sunt încurajați să facă cât mai multă mișcare. În Sat sunt deja copii care fac performanță, viitori campioni la baschet, fotbal, dansuri, judo sau gimnastică.

 

SOS Satele Copiilor România

 

Anul acesta, SOS Satele Copiilor România aniversează 25 de ani de când primele două Sate SOS, din București și Cisnădie, și-au deschis porțile pentru copiii fără familie. În toți acești ani, 400 de copii și tineri au crescut în Satele SOS, alături de Mama SOS și de frații lor biologici sau sociali. Dintre tinerii iesiți de sub îngrijirea organizației, mai bine de 90% sunt bine integrați social, au o familie și un loc de muncă.

 

SOS militeaza ca frații să crească împreună, ca într-o familie.  De multe ori, frații biologici s-au cunoscut în Satele SOS, iar de atunci au creat legături solide, pe viață. SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenție a abandonului, prin Centrele de Consiliere și Sprijin pentru Copii si Părinți, precum și susținere școlară pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeiuș.

 

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, membră a SOS Children’s Villages International, prezentă în 135 de țări ale lumii.

cycling challenge marriotcycling challenge marriot

 

Tags:
Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei