Posted on / in Stiri

Prăjituri și fapte bune cu Dr. Oetker

Dr. Oetker aduce familia împreună în jurul mesei iarna aceasta și sprijină copiii vulnerabili!

Campania “Bucuroși să aducem familia împreună în jurul mesei” se desfășoară în perioada octombrie – ianuarie 2021, sub forma unei competiții de gătit prăjituri. Fiecare lună are o prăjitură tematică, pe care participanții o pregătesc, apoi încarcă fotografia și o distribuie pe website-ul campaniei. Pentru fiecare persoană care se înscrie în campanie, Dr. Oetker donează 1 euro pentru copiii din programele SOS.

 

Campania este un prilej pentru fiecare de a se bucura mai mult de gătit și de a crea amintiri neprețuite cu familia, în bucătărie și în jurul mesei. De asemenea, fiecare participant are șansa de a câștiga premii, menționate pe pagina campaniei.

 

Succes tuturor la prăjiturit și sperăm ca fiecare prăjitură pregătită să fie ocazia unor momente neprețuite, pline de armonie, acasă. Puteți să vă bucurați cu fapte bune alături de prietenii de pe Facebook sau Instagram cu #bakingchallenge și îi puteți provoca să participe și ei!

 

Provocările lunii:

Octombrie: prăjitura cu fructe delicioase

Noiembrie: prăjitura preferată a familiei

Decembrie: prăjitura de sărbătoare

Ianuarie: prăjitura decorată

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei