Posted on / in Stiri

Bucuroși să aducem familia împreună în jurul mesei: fapte bune cu Dr. Oetker

Dr. Oetker aduce familia împreună în jurul mesei iarna aceasta și sprijină copiii vulnerabili!

Campania “Bucuroși să aducem familia împreună în jurul mesei” se desfășoară în perioada octombrie – ianuarie 2021, sub forma unei competiții de gătit prăjituri. Fiecare lună are o prăjitură tematică, pe care participanții o pregătesc, apoi încarcă fotografia și o distribuie pe website-ul campaniei. Pentru fiecare persoană care se înscrie în campanie, Dr. Oetker donează 1 euro pentru copiii din programele SOS.

 

Campania este un prilej pentru fiecare de a se bucura mai mult de gătit și de a crea amintiri neprețuite cu familia, în bucătărie și în jurul mesei. De asemenea, fiecare participant are șansa de a câștiga premii, menționate pe pagina campaniei.

 

Succes tuturor la prăjiturit și sperăm ca fiecare prăjitură pregătită să fie ocazia unor momente neprețuite, pline de armonie, acasă. Puteți să vă bucurați cu fapte bune alături de prietenii de pe Facebook sau Instagram cu #bakingchallenge și îi puteți provoca să participe și ei!

 

Provocările lunii:

Octombrie: prăjitura cu fructe delicioase

Noiembrie: prăjitura preferată a familiei

Decembrie: prăjitura de sărbătoare

Ianuarie: prăjitura decorată

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei