Posted on / in Stiri

Proiectul „SOS Connects to START” continuă pentru Satul SOS Cisnădie

Maratonul International de la Sibiu s-a încheiat, dar proiectul „SOS Connects to START” continuă și suntem tot mai aproape de momentul în care vom avea un nou cabinet de informatică în SOS Satul Copiilor Cisnădie.

 

Datorită oamenilor de bine care s-au alăturat cauzei noastre, am reusit să strângem 76% din suma propusă: http://maratonsibiu.ro/sos-connects-to-start-6884/. Ne-au fost alături la linia de start 121 de alergători și 76 de susținători, cărora le mulțumim din suflet pentru tot sprijinul.

 

Printre sustinatorii proiectului „SOS connects to START!” se numără și companiile Somarest Cisnădie, Hilton Sibiu, Takata Sibiu, BenQ, care ne-au sustinut financiar sau cu produse, cât și cu prezența la maraton. „Proiectul  “SOS connects to start” este finanțat prin fondurile strânse de alergători și susținători prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu 2017. Maratonul Internațional Sibiu 2017 este un eveniment sportiv de strângere de fonduri al comunității sibiene, organizat de Fundația Comunitară Sibiu.

 

Suma totală strânsă pentru amenajarea cabinetului de informatică este de 7.556 lei și am început pregătirile pentru amenajare, achizitionarea de calculatoare/ laptopuri, măsuțe și toate cele necesare unui cabinet de informatică bine dotat. Aici copiii pot veni să acceseze o varietate de site-uri web, biblioteci virtuale, muzee online, și să obțină informații utile, să redacteze proiecte tematice, referate, prezentări și alte materiale necesare la școală.

 

Inaugurarea cabinetului va avea loc în luna noiembrie. SOS Satele Copiiilor multumește alergătorilor, susținătorilor și companiilor care ne-au sprijinit să realizăm acest proiect!

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei