Posted on / in cariere

Recrutare consultant în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului

Anunț recrutare consultant în domeniul protecţiei şi promovării drepturilor copilului pentru clarificarea mecanismului de raportare şi răspuns pentru suspiciunile de violenţă asupra copilului din sistemul de protecţie specială

Asociația SOS Satele Copiilor România deschide cererea de oferte în vederea clarificarea mecanismului de raportare şi răspuns pentru suspiciunile de violenţă asupra copilului din sistemul de protecţie specială

Prezenta cerere de oferte este deschisă până la data de 7 decembrie 2018 și se adresează consultanţilor care corespund următoarelor cerințe:

  • absolvent de studii juridice
  • experienţă de minimum 10 ani în consiliere juridică
  • experiență relevantă în domeniul protecţiei drepturilor copilului
  • experiență dovedită în formularea de propuneri de proceduri de lucru, mecanisme de colaborare etc,
  • bună cunoaştere a legislaţiei privind protecţia drepturilor copilului şi a celei relevante pentru domeniul violenţei asupra copilului
  • buna cunoaştere a domeniului violenţei asupra copilului

Menționăm faptul ca raportul trebuie finalizat și transmis în limba română în format electronic până cel târziu la data de 31 ianuarie 2019. Atașat prezentului anunț găsiți și termenii de referință.

 

Oferta trebuie să conțină următoarele:

  • CV consultant din care să reiasă experiența și capacitatea acestuia pentru indeplinirea obiectivului;
  • metodologia de lucru propusă
  • solicitarea financiară, exprimată în RON cu și fără TVA.

Așteptăm ofertele dumneavoastră până pe 7 decembrie 2018 la adresa de e-mail: nicoleta.moldovanu@sos-satelecopiilor.ro

 

Consultanţa va fi realizată în cadrul proiectului „Stabilirea mecanismului de raportare si raspuns in situatii de suspiciune de abuz”, proiect finanţat de Ambasada Franţei în România în cadrul apelului de proiecte „Consolidarea societății civile românești în sprijinul respectării drepturilor si libertăților copiilor, tinerilor și a egalității de gen”. Conținutul acestui proiect este în responsabilitatea exclusivă a Asociaţiei SOS Satele Copiilor România și în nici un mod nu se poate considera că reflectă punctele de vedere ale Ambasadei Franţei în România.

 

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Copiii care nu mai au parintii alaturi sau care cresc in situatii de risc au nevoie de ajutorul tau. Doneaza acum si ofera-le sansa unor Sarbatori fara griji de om mare.
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei