Niciun copil nu ar trebui sa creasca singur!
3,5% pentru SOS Satele Copiilor

Venituri din salariu sau pensie

Venituri din activitati independente

Credem cu tarie ca niciun copil nu ar trebui sa creasca singur.

In Romania, mii de copii sunt abandonati an de an si cresc singuri, fara o familie iubitoare alaturi, fara sa le poarte cineva de grija si fara conditii decente de viata. Se duc singuri la culcare, nu este nimeni langa ei sa ii mangaie de noapte buna si sunt, uneori, flamanzi.

2% devine 3,5% pentru asociatiile ce furnizeaza servicii sociale acreditate

Conform Ordinului nr. 1931 din 26 aprilie 2018 privind plata contributiilor sociale, poti directiona cota de 3,5% pentru pentru sustinerea entitatilor nonprofit si a unitatilor de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat, in conditiile legii.

Asociatia SOS Satele Copiilor este acreditata ca furnizor de servicii sociale, in baza certificatului de acreditare seria AF, nr. 000431, din data de 15.04.2014.

Redirectioneaza 3,5% din impozitul tau pe venit si ajuta-ne sa le oferim copiilor care nu mai au parintii langa ei sansa de a creste intr-o familie iubitoare, de a se bucura de copilarie impreuna cu fratii si surorile lor. Nu te costa nimic, iar redirectionarea se face din impozitul aferent veniturilor tale din 2018.

Ai atatea motive sa ii sustii

Ce trebuie sa faci?

1

Daca ai inregistrat venituri din salariu sau pensie
Daca ai realizat venituri din activitati independente

2

Completeaza formularul

Durata de completare a formularului este de aproximativ
3 minute.

3

Depune formularul
  • Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
  • Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: https://goo.gl/XFb2QQ
  • Deoarece stim cat de pretios este timpul tau si ce inseamna un drum pana la ANAF, daca strangi mai multe formulare de la rude, prieteni si colegi, suna-ne la 021.668.00.77.

 

ATENTIE! Pentru ca SOS Satele Copiilor sa depuna in numele tau formularul, este necesar ca fiecare contribuabil sa semneze o imputernicire. Dureaza un minut in plus, dar suntem siguri ca formularul este validat.

Data limita de depunere a formularelor la Administratia Financiara de care apartii este 31 iulie 2019.

Iti multumim!

Date de contact:

Calea Floreasca nr. 165, sector 1, 014459, Bucuresti

Tel. 021.668.00.77, e-mail: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro