Posted on / in Stiri

Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către SOS Satele Copiilor

In 25 de ani, peste 65.000 de beneficiari au primit la SOS Satele Copiilor sansa unei vieti mai bune. Cu ajutorul oamenilor de bine ca TINE, acoperim tot ceea ce inseamna cresterea si educatia copiilor din Satele SOS. Conceptul nostru se bazeaza pe ideea de familie: copiii cresc alaturi de fratii lor biologici si sociali si de mama SOS. Merg la scoala, merg in tabere si le sunt incurajate pasiunile si talentele. In paralel,  facem eforturi in comunitati ca familiile sa ramana unite, iar copiii sa creasca alaturi de parinti si sa primeasca o educatie potrivita.

Daruieste si tu copiilor si  redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit, pana pe 15 martie. Nu te costa nimic, este o suma pe care oricum statul o incaseaza. Procesul este unul simplu. Descarci formularul, il completezi si il depui la sediul ANAF de cate apartii. Daca ai mai multe formulare completate, scrie-ne si gasim o solutie pentru a intra in posesia formularelor. Daca nu depui tu personal, atunci trebuie completata si o imputernicirea: https://goo.gl/VaKdx1

Descarca formularul: https://goo.gl/HNrMnf

2% devine 3,5% pentru SOS Satele Copiilor

Cunoscutul 2% a devenit 3,5%, doar pentru asociatiile ce furnizeaza servicii sociale acreditate, asa cum este si SOS Satele Copiilor.

Fiecare formular completat inseamna foarte mult pentru noi. Iti multumim si te rugam, draga prieten, sa spui si celor din jurul tau despre aceasta facilitate fiscala.

Mai multe detalii AICI.

Termenul limita este 15 martie.

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei