Posted on / in Stiri

Un nou partener: Remix Second Hand susține cauza SOS Satele Copiilor

Anuntam cu bucurie un nou parteneriat dintre SOS Satele Copiilor si Remix Second Hand. Prin acest parteneriat, suntem mai aproape de oameni de bine care vor sa ne sustina si care sunt clienti Remix.ro.

Mecanismul este unul destul de simplu – abonatii Remix vor putea sustine cauza SOS Satele Copiilor prin donarea unei sume direct din portofelul lor virtual, disponibil pe platforma Remix.ro. Cea mai ușoara modalitate de a acumula bani in portofelul
virtual este prin optiunea ”Vindeți pe Remix”. Puteti comanda “Remix Bag”, alegeti hainele in stare buna din propria garderoba sau accesorii pe care nu le mai utilizati, apoi le trimiteti spre vanzare la remixshop.com. In urma vanzarii, sumele se vor cumula in “Portofelul virtual”, iar de aici puteti alege optiunea de donatie pentru copiii care cresc la SOS Satele Copiilor. Toti banii stransi in urma donatiilor vor fi folositi in beneficiul copiilor care nu mai au familia alaturi si care cresc in cele trei Sate SOS.

Remix Second Hand este unul dintre cele mai mari magazine online din Europa, pentru obiecte de vestimentatie second hand.

Parteneriatul SOS Satele Copiilor – Remix este unul international, simultan derulat in 4 tari europene – Bulgaria, Polonia, Germania, Austria.

 

 

Mai multe detalii se regasesc pe siteul RemixShop.

Tags:
Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei