Posted on / in Stiri

Șah – în realitate ești mai bun: o sărbătoare a șahului și a copilăriei

În realitate ești mai bun! Un eveniment organizat de Realitatea TV în parteneriat cu SOS Satele Copiilor

 

Sâmbătă, 28 mai, o sărbătoare a șahului și a copilăriei.

 

Se apropie vacanța, iar copiii se pregătesc de distracție, veselie, relaxare. Mii de copii din România iubesc șahul și îl percep atât ca joc de vacanță cât și ca activitate școlară. Jocul minții dezvoltă armonios personalitatea, limpezește gândirea, stimulează creativitatea.

 

De aceea Realitatea TV prin programul său dedicat, Strategie în alb și negru, sprijină popularizarea șahului în rândul tinerilor, în mod special. Realizatorii, Amedeo Ene și Delia Duca, prezintă atât povețti interesante din istoria și tradiția șahului, cât și exemple de probleme rezolvare sau studii mai avansate.

 

Pe 28 mai are loc evenimentul Șah – în realitate ești mai bun! pe care Realitatea TV îl organizează împreună cu SOS Satele Copiilor. Pretextul este un concurs de șah arbitrat de Delia Duca, dar evenimentul include și un picnic, jocuri în aer liber și un concert al Corului de Copii al Operei Naționale București. La final, un spectaculos joc de șah simultan va încununa o zi plină de distracție și voie bună. Sunt așteptați copii între 7 și 14 ani, iar evenimentul are loc în București, în Satul SOS din zona Floreasca.

 

Programul evenimentului, regulamentul și formularul de înscriere se află pe www.realitatea.net/strategie-in-alb-si-negru.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei