fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Credem că un copil se dezvoltă și crește armonios doar într-o familie, unde este iubit, apreciat și îngrijit corespunzător. În lipsa îngrijirii părinților biologici sau a altor membri ai familiei, oferim de aproape 30 de ani îngrijire alternativă de calitate pentru copii și tineri. Susținem și ne străduim ca frații biologici să crească și să copilărească împreună, ca într-o familie.

Lucrăm cu familia biologică și susținem întoarcerea copiilor acasă, acolo unde este posibil și unde condițiile de viață s-au îmbunătățit corespunzător, iar părinții își asumă această responsabilitate. Copiii locuiesc în aceeași casă, îngrijiți de o Mamă SOS, într-o atmosferă de familie.

O familie în care fiecare membru este ascultat, iubit și respectat, unde fiecare copil prinde încredere în el și in potențialul său. Fiecare copil este unic și beneficiază de atenția, grija și siguranța inspirate de Mama SOS, este încurajat să-și dezvolte personalitatea, să-și însușească aptitudini pentru viața independentă și să creeze relații de prietenie de lungă durată cu ceilalți copii. Îi facem Mari!

Mama SOS este un profesionist în îngrijirea unor copii care necesită atenție și sprijin, prin nevoile afective pe care le au și lipsurile din educație care trebuie recuperate.

Mama SOS este un pic din fiecare – psiholog, pedagog, asistent medical la nevoie, de zi sau de noapte și mai mult decât toate acestea la un loc, este mamă pentru copii care adesea nu cunosc alt părinte. Între copii și mama socială se construiesc legături emoționale care durează, de cele mai multe ori, o viață întreagă.

Odată cu începerea liceului, tinerii sunt încurajați să înceapă pregatirea pentru viața independentă și merg în Comunitățile de Tineri. Acolo, sub îndrumarea unei echipe specializate de consilieri, tinerii își continuă studiile și se dezvoltă profesional. În tot acest timp, tinerii păstrează o strânsă legatură cu Mama SOS și cu frații lor.

Tinerii sunt sprijniți în mod direct să-și termine studiile, să își găsească un loc de muncă potrivit și o locuință. Chiar și după încetarea măsurii de protecție, îi susținem prin programul de asistare a tinerilor pentru o perioadă de maximum 3 ani.

Fii și tu parte din povestea lor frumoasă! Donează lunar orice sumă pentru cei 150 de copii care cresc anual în îngrijirea alternativă a SOS Satele Copiilor,  prezentă în România de 30 de ani. Poți opri donația oricând cu un mail la fundraiser@sos-satelecopiilor.ro, fără. Până atunci, dăruiește copilărie!

Sari la conținut