Posted on / in Stiri

Serbarea magică de Crăciun a copiilor din programele SOS

Emotiile Serbarilor de Craciun sunt minunate pentru orice copil. Sunt momente pentru care ei se pregatesc si pe care si le vor aminti toata viata, cu drag. Prin sprijinul echipei Alliaz-Tiriac Asigurari, sebarea de luni a fost o seara cu adevarat magica. Ca in fiecare an, copiii din programele SOS au pus mult suflet in pregatirea acestui eveniment si au urcat pe scena Teatrului National, in fata unui public de suflet format din Mame SOS, sustinatori dragi, parteneri, voluntari si intreaga echipa de specialisti SOS.

A fost o seara magica pentru noi toti, dar mai ales pentru artisti: copii din toate Satele SOS din tara – Bucuresi, Cisnadie, Bacau si Centrul de Zi Hemeius. Fiecare copil si tanar a avut momentul sau special, in spectacolul “Sanziana si Pepelea”, scenariu adaptat special pentru ei. Momentele artistice au fost create chiar de copii, alaturi de voluntari si psiho-pedagogi, in functie de pasiunile lor. De la reprezentatia personajele de basm, Papura Voda, Pacala si Tandala, Parlea si Lacusta Voda, Zana Lacului si Zmeul, la momentele de capoeira, dansuri, cor, percutie si versuri muzica hip-hop, toate au primit aplauze, din suflet. Fiecare moment a fost atent pregatit cu mult timp inainte, costumele au fost speciat create, unele lucrate chiar manual.

A fost o seara cu emotii uriase: am plans, am ras, i-am admirat si ni s-a umplut inima de drag si bucurie. La final, Mosul i-a rasplatit cu cadouri pentru pasiunea lor si orele de repetitii.

 

 

Basmul Sanzianei si a lui Pepelea

 

 

Nu au lipsit dansurile populare, dar nici cele moderne

 

Copiii au cantat alaturi de invitati speciali, precum Alexandra Usurelu

 

Momente de capoeira si percutie

 

Hategana si Invartita din zona Sibiului

   

Corul de copii

Mos Craciun ne-a vizitat la final

Ii multumim echipei Alliaz-Tiriac Asigurari pentru sustinerea acestui eveniment magic, pentru al patrulea an la rand. Serbarea de Craciun este doar una din ocaziile cand oamenii buni ce ne sustin se bucura de cat de frumos au evoluat copiii, cat de mari sunt progresele lor si ce frumos isi urmeaza pasiunile.

 

Multumim din suflet!

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei