Trimite SMS cu mesajul MAMA
la 8864 donezi 4 euro lunar
la 8844 donezi 2 euro lunar

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor oferă motive copiilor care au rămas fără sprijinul parental să zâmbească și le asigură un viitor mai bun.

Împreună oferim o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și îi susținem și protejăm pe cei care riscă să-l piardă.

Împreună celebrăm primii 30 de ani în serviciul celor mai vulnerabili dintre copii. 30 de ani de familie pentru copii care au pierdut sprijinul familiei și 30 de ani de siguranță pentru cei care riscau să fie despărțiți de familia biologică, pentru că locul lor era acolo.

Câte destine se pot schimba în 30 de ani? 

Știm sigur că cel puțin 100 000, dar sperăm că impactul nostru a atins și mai multe vieți! Al nostru împreună cu tine, susținător SOS, fără de care nu am fi putut schimba nici măcar viitorul unui singur copil.


În prezent, peste 1000 de copii vulnerabili se bazează zilnic pe ajutorul nostru. O donație de 4 euro lunar pentru copii, prin SMS cu textul
“MAMA” la 8864, schimbă vieți!

Donațiile se pot realiza și prin SMS la 8844, cu mesajul MAMA. Valoarea donației este de 2 euro lunar. Durează doar câteva secunde trimiterea unui SMS, dar impactul în viața copiilor vulnerabili este unul pe termen lung.  

Trimite MAMA la 8864 și donează 4 euro lunar pentru copii.
Trimite MAMA la 8844 și donează 2 euro lunar pentru copii.

Suma alocată cauzei este de 4 euro pentru donațiile la numărul 8864, respectiv 2 euro pentru donațiile la numărul 8844. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Pentru dezabonare, trimite gratuit MAMA STOP la 8864, respectiv 8844.
Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau la numărul de telefon 021 668 00 77.
Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Vodafone Romania.

Parteneri: