fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Ne-am extins serviciile în județul Brașov. Sprijinim peste 1000 de copii vulnerabili, în 5 județe din țară 

Fii și tu parte din misiunea faptelor bune pentru copiii vulnerabili! 

Există copiii nimănui? Nu, ei sunt ai noștri, ai tuturor. Și de câte ori vom putea ajuta un copil vulnerabil, o vom face! În cei aproape 30 de ani de activitate în România, am schimbat peste 65 000 de vieți. Începând cu luna iulie 2022, oferim servicii sociale într-un nou județ  – Familia SOS a devenit și mai mare! Fiecare copil merită o familie iubitoare și un  loc unde crește cu încredere, în liniște și siguranță. Misiunea SOS  înseamnă creșterea copiilor care nu mai au familia alături într-un mediu familial, alături de frații lor biologici sau sociali. Copiii merg la școală, participă la diverse activități educative, practică un sport și le sunt susținute hobby-urile. Echilibrului emoțional al copiilor este o prioritate, așa că fiecare copil beneficiază de un program adaptat nevoii și include consiliere psihologică, importantă pentru gestionarea traumelor trăite de copii și tineri. Intervenția SOS este pe termen lung, până la maturitate. Îi pregătim pentru viață! 

 Avem vești foarte bune: ne-am extins în județul Brașov, prin preluarea Fundației Casa Mea, din comuna Prejmer. Am preluat oficial o casă familială cu șapte copii, care nu mai au sprijinul familiei biologice și ne asumăm să le oferim cele mai bune condiții de creștere și dezvoltare pentru fiecare dintre ei. 

“Le urăm tuturor copiilor “Bine ați venit în Familia SOS!“ și ne asumăm din toată inima responsabilitatea creșterii și pregătirii lor pentru viața de adult. Le mulțumim tuturor celor care au pus bazele proiectului Casa Mea, care au realizat o treabă extraordinară, precum și întregii comunități din Prejmer, unde am găsit un model de implicare așa cum este într-o familie unită. Vom continua să oferim servicii de calitate pentru copiii din comunitate și vom face eforturi să extindem suportul pentru cât mai mulți beneficiari aflați în nevoie.” Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România 

Cu toții sunt copii buni, cu pasiuni, cu rezultate bune la școală, iar noi, împreună cu tine, le vom fi alături de acum încolo și ne vom bucura pentru fiecare reușită. Prin extinderea în comuna Prejmer, suntem acum prezenți în cinci regiuni din țară – București, Ilfov, Teleorman, Sibiu, Bacău și Brașov, pentru copiii aflați în nevoie. Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor buni, iar tu poți fi unul dintre ei. Prin implicarea lună de lună, o donație simbolică lunară este garanția ca fiecare copil să fie susținut așa cum are nevoie.     

Implică-te pentru copii! Numai împreună le putem oferi un ACASĂ, iar peste ani, o viață bună pe cont propriu. Alternativa doare, un copil fără iubire, susținere nu va reuși, nu va avea nicio șansă! 

Donează lunar orice sumă pentru susținerea programelor dedicate copiilor. Orice contribuție mică înseamnă o mare schimbare în viața lor. Alege ce sumă vrei, iar atunci când te vei hotârî să renunți, fără nicio întrebare, vom opri donația ta lunară și vei rămâne întotdeauna în Familia SOS. Sprijinul lunar este baza pe care construim viitorul copiilor. Doar astfel putem previziona și planifica o viață mai bună și mai sigură pentru cei peste 1000 de copii pe care îi avem acum în grijă. 

Îți mulțumim din suflet! 

Ajută-ne să ajungem la cât mai mulți copii aflați în nevoie!  

Sari la conținut