Elena Gheorghe

Iată cadoul de la Elena: o sculptură superbă

Bonus: căști Sony Extra Bass

Preț pornire licitație: 100 lei

Completează mai jos prețul pe care îl licitezi pentru cadoul oferit de Elena Gheorghe împreună cu Marius! Poți licita până pe 11 decembrie, fii cu ochii pe licitație!

Vezi emisiunea aici:

@mariuselisei Ep 7 din “Știi ce zic?” Cu @elenagheorghe ♬ sunet original - Marius Elisei
10 obiecte dragi invitaților Știi ce zic
Licitează în comentariu și faci o faptă bună!

Preț pornire licitație: 100 lei

Completează mai jos prețul pe care îl licitezi pentru cadoul oferit de Elena împreună cu Marius! Poți licita până pe 11 decembrie, fii cu ochii pe licitație!

Despre licitația caritabilă

Prin această licitație online, invităm oamenii de bine să se alăture cauzei copiilor vulnerabili. Fondurile merg către cei 1000 de copii care nu mai au familia alături sau riscă să o piardă.

Fiecare invitat al emisiunii “Știi ce zic?” oferă un obiect personal, iar suma obținută din licitația de bine contribuie la susținerea copiilor din programele SOS.

De aproape trei decenii, SOS Satele Copiilor România este alături de copiii aflați în situații dificile și oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără sprijinul parental, în timp ce îi susține și protejează și pe cei care riscă să-l piardă. Din 1993 și până acum, sute de copii au crescut în casele SOS și alte mii au putut rămâne în familia lor, prin intervenția SOS. În acest moment, peste 1000 de copii sunt sprijiniți în mod direct și alte mii de beneficiari sunt parte din proiectele derulate de asociație, inclusiv programul SOS de urgență pentru familiile din Ucraina. Misiunea asociației SOS Satele Copiilor România este de a oferi o familie iubitoare copiilor care rămân fără îngrijire părintească și de a sprijini și proteja.

Licitație:

 • 350 LEI - Stefania
  10 decembrie 2022
 • 300 LEI - Loredana
  8 decembrie 2022
 • 250 LEI - Stefania
  1 decembrie 2022
 • 200 LEI - Vladiana
  30 noiembrie 2022
 • 160 LEI - Flavia
  30 noiembrie 2022
 • 150 LEI - Alexandra
  28 noiembrie 2022