10 vedete

10 obiecte dragi lor

Tu licitezi pentru obiectul vedetei,

dar faci și o faptă bună!

Intră pe poza cu vedeta ta preferată și vezi obiectele din Licitația Caritabilă SOS. Până pe 5 decembrie, în fiecare zi de luni, miercuri și sâmbătă, vom dezvălui câte un obiect oferit de vedeta invitată în episodul zilei “Știi ce zic?

Detalii licitație caritabilă

Fiecare invitat al emisiunii “Știi ce zic?” oferă un obiect personal, iar suma obținută din licitația de bine contribuie la susținerea copiilor din programele SOS.

De aproape trei decenii, SOS Satele Copiilor România este alături de copiii aflați în situații dificile și oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără sprijinul parental, în timp ce îi susține și protejează și pe cei care riscă să-l piardă. Din 1993 și până acum, sute de copii au crescut în casele SOS și alte mii au putut rămâne în familia lor, prin intervenția SOS. În acest moment, peste 1000 de copii sunt sprijiniți în mod direct și alte mii de beneficiari sunt parte din proiectele derulate de asociație, inclusiv programul SOS de urgență pentru familiile din Ucraina.

Vezi Regulamentul privind organizarea licitației publice pentru vânzarea de bunuri mobile în scopul susținerii activității Asociația SOS Satele Copiilor România.

 

Câștigătorii licitației de fapte bune sunt:

  • Bianca – cerceii de aur oferiți de Betty Blue, împreună cu o pereche de căști beats, oferită de la Marius Elisei
  • Elena – rochia cu paiete oferită de Andreea Bălan
  • Ștefania – decorațiunea de Crăciun oferită de Elena Gheorghe, împreună cu o pereche de căști Sony, oferită de Marius Elisei
  • Loredana – perechea de ghete oferită de Adelina Pestrițu, împreună cu o pereche de jeans vintage Alexander McQueen oferită de Marius Elisei
  • Mădălina – perechea de cercei oferită de Feli

Vă mulțumim din inimă!

Pentru restul de obiecte donate, participanții la licitație nu au îndeplinit condițiile minime de participare, devenind astfel neeligibili.

Parteneri