Posted on / in Stiri

Lansăm campania „Donator de viitor”, alături de Știrile Kanal D

Stirile Kanal D si SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania „Donator de viitor”, un demers emotionant, ce vine in sprijinul copiilor aflati in dificultate, dar si al familiilor acestora. Kanal D s-a implicat in permanenta in viata comunitatii si a devenit un promotor al actiunilor ce sustin categorii sociale vulnerabile, dar si domenii de activitate complexe, cu impact major in viata cetateanului, precum educatia si sanatatea.

In cadrul campaniei „Donator de viitor”, cu un singur SMS, la 8844, cu textul MAMA, oamenii cu inima mare pot deveni ajutorul constant, lunar, al copiilor, pentru ca acestia sa aiba sansa la o viata implinita.

Misiunea SOS Satele Copiilor Romania este aceea de a oferi o familie copiilor care au ramas fara sprijinul parintilor si de a-i proteja pe cei care risca sa il piarda.

In cei peste 25 de ani de activitate derulata in Romania, asociatia a schimbat in bine viata a peste 65 000 de copii, tineri si adulti, pornind de la ideea ca „niciun copil nu trebuie sa creasca singur” si punand accent pe prevenirea abandonului, sustinand familii vulnerabile si evitand astfel separarea copiilor de parinti. Atunci cand aceasta separare are loc,  intra in actiune „mamele sociale”, care isi dedica timpul si priceperea pentru ca toti copiii pe care ii au in grija sa se simta ca intr-o adevarata familie.

In Satele SOS, copiii isi traiesc firesc copilaria, alaturi de mamele SOS si de fratii „sociali” si biologici. Pe langa asigurarea locuintei si a hranei, copiii primesc educatie potrivita varstei lor si sprijin permanent. Echipa Stirilor Kanal D a vizitat cele trei Sate SOS din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius, si una dintre comunitatile vulnerabile din programele SOS, realizand o serie impresionanta de reportaje, difuzate in cadrul Stirilor Kanal D.

Silvia Ionita, prezentatoarea principalului grupaj al Stirilor Kanal D, a ajuns in mijlocul copiilor din Satul SOS Bucuresti si a avut parte de o experienta emotionanta, intr-una din casele familiale.

A fost impresionant sa ii vad pe acei copii foarte atasati de mama lor (n.r. – mama sociala), am petrecut timp alaturi de ei si i-am simtit fericiti. E important sa le oferim in continuare acestor copii confortul psihic al unei familii si sa ii sustinem, prin donatiile noastre, sa aiba in continuare parte de educatie, de activitati care sa ii ajute sa isi descopere adevaratele pasiuni”, a declarat Silvia Ionita.

La SOS Satele Copiilor Romania, suntem o mare familie si credem cu tarie ca familia este baza dezvoltarii frumoase a oricarui copil. De peste 25 de ani, incurajam visuri si ajutam sute de copii sa isi construiasca un viitor frumos, alaturi de o familie iubitoare, care sa le poata oferi sustinerea si incurajarea de care au nevoie pentru a deveni oameni mari, cu visuri marete. Suntem onorati sa avem alaturi un partener precum Kanal D si speram ca, prin campania <Donator de viitor>, cat mai multi oameni de bine sa se alature cauzei noastre”, a declarat Stefan Urziceanu, Director Marketing si Strangere de Fonduri SOS Satele Copiilor Romania.

 

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei