Posted on / in Stiri

Strângere de fonduri ”A doua șansă” : Super Rally pentru SOS Satele Copiilor

Trofeul București nu a însemnat doar revenirea motorsportului în Capitală, ci, în același timp, a constituit un prilej pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă copiii vulnerabili.

Astfel, la evenimentul organizat de AMC Racing în colaborare cu Primăria Sectorului 1, sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv, a fost organizată și o strângere de fonduri pentru campania SOS Satele Copiilor, “A doua șansă”.

Piloții FRAS și cei prezenți la eveniment au făcut donații în valoare totală de 13.605 lei, sprijinind asftel copiii și tinerii care cresc astăzi la SOS, pentru un viitor mai sigur și o bună integrare în societate.

Anul acesta, SOS Satele Copiilor România aniversează 25 de ani de când primele Sate SOS și-au deschis porțile pentru copiii fără familie.

În toți acești ani, 400 de copii și tineri au crescut în Satele SOS, alături de o Mamă SOS și de frații lor biologici sau sociali. Totodată, peste 65.000 de beneficiari au participat la programele de asistență și îndrumare, derulate de SOS Satele Copiilor împreună cu partenerii de proiecte.

Dintre tinerii care ieșiti de sub îngrijirea organizației, mai bine de 90% sunt bine integrați social, au o familie și un loc de muncă. SOS militează ca frații să crească împreună, ca într-o familie.

În prezent, 1000 de copii și tineri sunt sprijiniți direct de organizație, dintre care aproape 200 cresc în Satele SOS România, din Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeiuş – Bacău.

După doi ani de pauză, motorsportul a revenit în Capitală pentru Trofeul București, ultima etapă a sezonului 2018 din Campionatul Național de Super Rally. Piloți de top din țară, dar și invitați din străinătate, au luat startul în acest eveniment special, participanții deținând peste 30 de titluri de campion absolut în raliuri, viteză în coastă și drift.

 

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei