Posted on / in Stiri

Un luptator adevarat

Radu creste, alaturi de fratele lui mai mare, in casuta sustinuta de Allianz-Tiriac din Satul SOS din Bucuresti. In varsta de 12 ani, Radu este unul dintre copiii plini de energie din Sat, care ar da orice pentru mai multe ore petrecute in natura decat acasa. Este un copil aparte, extrem de curios, care nu lasa nimic neinteles in mintea lui si cu totii il apreciaza pentru asta.

De-a lungul timpului, Radu a devenit pasionat de auto-aparare si arte martiale si, prin implicarea oamenilor cu suflet bun, Radu frecventeaza cursuri de capoeira de patru luni deja. De trei ori in fiecare saptamana, Radu merge intr-un suflet la cursurile de arte martiale braziliene, unde il asteapta antrenorul lui, Antonio. Ba chiar vrea sa participe si la orele suplimentare de grup, doar sa poata invata mai multe.

Concentrat si atent, Antonio l-a fasciant pe Radu inca de la primul curs. El preda capoeira de 30 de ani, iar de patru ani s-a mutat din Brazilia in Romania. Relatia dintre el si Radu se bazeaza pe incredere si respect, iar dedicarea pe care Radu o vede la antrenorul lui il face sa dea ce are mai bun pentru acest sport. In sala de capoeira, in prezenta antrenorului si a celorlati participanti, Radu invata despre recunostinta si stima de sine. Dupa cum spune Antonio, Radu devine, pe zi ce trece, un “luptator adevarat”.

Capoeira este o completare a sedintelor de terapie la care Radu participa, iar rezultatele se vad. Este mai concentrat si isi stapaneste emotiile mai bine, este altfel si in relatie cu fratii si prietenii lui.

Ne bucuram ca prin implicarea echipei Allianz-Tiriac ii putem oferi lui Radu sustinerea de care are nevoie in pasiunea pe care a descoperit-o.

 

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Ajuta copiii si familiile vulnerabile cand au cea mai mare nevoie
lunar
o data
30 lei
50 lei
75 lei