Posted on / in Stiri

Naționala SOS: Un meci de fotbal, un vis împlinit de Sărbatori

Echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor – Naționala SOS se pregătește de un nou meci cu glorii din Liga 1 și Echipa Națională a României.  Înainte de Sărbători, vedete din sport cu suflet mare le sunt din nou alături copiilor care cresc la SOS și îi sprijină să facă performanță în sport. Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente sportive pentru copiii care cresc în cele trei Sate SOS din țară. Donații se pot face prin SMS cu textul „mama” la 8844, aici sau la eveniment.

Meciul Naționala SOS – Dan Chilom`s Friends Star este o inițiativă a SOS Satele Copiilor și a Școlii de Fotbal Dan Chilom pentru susținerea copiilor pe care organizația îi are în grijă. Acest proiect a pornit de la nevoia de a-i implica pe copii în activități menite să le crească încrederea în ei, să aibă experiențe speciale, o disciplină, fair-play, dar și să fie o echipă în teren, apoi în viață. Pe de altă parte, organizatorii își doresc să atragă atenția asupra problematicii sociale a copiilor vulnerabili și invite cât mai mulți oameni de bine să se alăture cauzei.

În primul meci, copiii au avut o ocazia să joace alături de Lucian Sânmărtean, Nana Falemi, Giani Kiriță, Daniel Niculae, Miodrag Belodedici și alți fotbaliști cu suflet mare. Primul meci al Naționalei SOS a fost arbitrat de Radu Petrescu.

Naționala SOS se va prezenta pe teren cu 15 copii, selectați din toate cele trei Sate SOS din țară: București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș – Bacău.

Meciul Naționala SOS – Dan Chilom`s Friends Star va avea loc vineri, 14 decembrie, ora 18:00, în incinta Liceului C.A. Rosetti, sectorul 2.

Despre Școala de Fotbal Dan Chilom

AS ”DAN CHILOM”, echipă de copii înființată în anul 2010, are în palmares o serie de trofee interne și internaționale. Școala are în acest moment peste 120 de copii, dintre care multipli campioni la U12, U14. Rezultate internaționale notabile: Munchen Summer Cup 2016 – locul 1, Riccione Summer Cup 2017 – locul 1, Viena Pokal Cup – locul 1. Scor 5-4 împotriva Academiei de

Fotbal Eintracht Frankfurt, 1-0 contra Dynamo Dresda, 2-0 cu F.C. Dusseldorf, 7-1 cu Levski Sofia, 5-0 cu Wiener Sport Club și multe altele.

 

www.asdc.roro /

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei