fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Mai bine mai târziu, decât niciodată.

Ajută copiii vulnerabili să meargă la școală!

O parte dintre copii ajung la școală abia atunci când intră în programele SOS Satele Copiilor

Educația se face la orice vârstă! 

Când au intrat în programul de îngrijire alternativă, Elena și Mihai, doi frați de 8 și 12 ani fuseseră la școală doar câteva luni. Sora mai mare îl lua pe frățior cu ea când pleca la școală, doar ca să nu îl lase singur acasă. După o perioadă scurtă, nu au mai ajuns deloc. Din această toamnă își vor relua amândoi educația și au nevoie de ajutorul tău!

La fel este și Maria, de 18 ani, care le-a fost mamă și tată fraților mai mici, după ce mama i-a părăsit. Acum, revine la școală.  ”Este momentul meu, îmi place să învăț și vreau să termin liceul. Sunt liniștită acum, când știu că ei (n.r. frații) sunt îngrijiți și merg la școală! Vreau să mă pot angaja și întreține singură!”

Sărăcia și întâmplările nefericite nu trebuie să fie viitorul unui copil! Cu mult sprijin, cei peste 1000 de copii vulnerabili din programele SOS își pot schimba destinul! Susține copiii vulnerabili să meargă la școală și  să devină cea mai bună variantă a lor! 

Datorită sprijinului tău, șansa la educație pe care SOS o oferă înseamnă nu doar înscrierea la școală, hăinuțe noi, rechizite, suport școlar (meditații și cursuri de perfecționare), pachețelul pentru școală, plata transportului sau produse de igienă personală. Înseamnă și activități de timp liber, susținere pentru practicarea unui sport și burse pentru reducerea riscului de abandon școlar.

Alătură-te membrilor SOS! 

Fă și tu diferența în viața copiilor vulnerabili 

Sunt mii de povești triste ale copiilor mai puțin norocoși. O donație lunară, o sumă simbolică pentru tine, face diferența în viața copiilor care au trecut prin frig, foame și frică. Donația ta reprezintă pentru un copil lipsit de îngrijirea părinților șansa la o familie iubitoare, dar și acces la educație și servicii medicale. Și tu ai puterea să ajuți la crearea viitorului lor. Poți opri donația oricând, dar vei rămâne mereu în Familia SOS, iar dacă rămâi activ un an, primești recunoștința noastră prin Certificatul de Membru SOS 💙

Ajută și tu:

DONEAZĂ ACUM

Îți mulțumim pentru că îți pasă. Fără oameni buni ca tine, acești copii nu au nicio șansă.
Sari la conținut