Posted on / in Stiri

Vizite la cabinetul stomatologic pentru copiii din programele SOS

In luna iunie, SOS Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți București a inceput o frumoasa colaborare cu profesionistii de la Cabinetul Stomatologic Artistic Dent.  Ca urmare a parteneriatului stabilit, copiii și părinții cu venituri foarte mici vor beneficia gratuit de servicii stomatologice de urgență.

Și pentru că ne-am dorit să le aratam celor mici ca medicul dentist e un prieten de nadejde pentru sanatatea dintisorilor, am început o serie de vizite la cabinetul stomatologic.

Consultatiile s-au desfasurat intr-o atmosfera relaxata, iar copiii au invatat despre igiena dentara si despre importanta de a efectua controale stomatologice regulate. Pentru amuzament, copiii au experimentat și rolul de medici stomatologi, au facut evaluari stomatologice si s-au distrat punand diagnostice. La final, echipa Artistic Dent, a oferit copiilor câte un kit de igiena orală, care să-i ajute să-și respecte promisiunile făcute. Mulțumim echipei Artistic Dent, dlui. doctor Florin Popastate si colegilor sai.

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS Satele Copiilor România:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei