Posted on / in Creșterea sustenabilității financiare, Stiri

Webinar: O comunitate puternică pentru copiii vulnerabili!

SOS Satele Copiilor vă invită Miercuri, 26 Aprilie, de la ora 16.00, la un webinar în care vom povesti despre cât de importantă este relația unui ONG cu donatorii și susținătorii săi.

Cu 30 de ani de experiență în creșterea copiilor fără familie și protejarea celor care riscă să o piardă, SOS Satele Copiilor a căutat noi metode prin care să vină mai aproape de comunitatea din care face parte.

Asociația își dorește ca oamenii de bine care susțin cauza SOS să fie informați cu privire la impactul donației lor și, totodată, să fie mai aproape de poveștile copiilor din programele dezvoltate.  În acest webinar, alături de specialiștii SOS în fundraising vor fi prezentate modalitățile prin care ONG-urile își pot crește gradul de retenție a donatorilor, dar și despre importanța și impactul loializării acestora.

Vino alături de noi la webinar și vei afla care sunt modalitățile prin care îți poți crea o comunitate puternică de donatori, care să îți susțina activitatea ONG-ului. Te poți înscrie la webinar aici, până pe data de 25 aprilie, ora 10:00.

Webinarul face parte din proiectul “Creșterea sustenabilității financiare a SOS Satele Copiilor România prin dezvoltarea capacității de loializare și retenție a donatorilor” dezvoltat de SOS Satele Copiilor în parteneriat cu SOS Children’s Villages Norway și cu sprijinul  Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Află mai multe: https://www.sos-satelecopiilor.ro/construim-o-comunitate-puternica-pentru-copiii-vulnerabili/

Poți vedea aici înregistrarea webinarului

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Doneaza

Alătură-te Familiei SOS! 

Oferă șansa unei copilării fericite! Cu o donație simbolică poți oferi sprijin copiilor vulnerabili care nu au familia alături sau care riscă să o piardă. Alege să donezi lunar. Îți mulțumim din suflet pentru implicare! 

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
50 lei
75 lei
150 lei