Posted on / in Stiri

De „Ziua Curateniei”, Satul SOS Bucuresti primeste sprijinul voluntarilor de la KFC Romania

Cei 65 de voluntari de la KFC Romania s-au implicat trup si suflet intr-o serie de activitati de reamenajare a spatiului din satul SOS Bucuresti, precum tuns iarba din jurul caselor, restaurarea foisorului prin repararea acoperisului, podelei si vopsirea acestuia, curatarea unui loc de joaca. In paralel, pentru copii au fost organizate activitati speciale, precum pictura pe fata si un atelier de pictura, prin care acestia au fost indrumati sa isi personalizeze tricouri.

In fiecare an, KFC Romania deruleaza campania „Bucket de bine” si sustine doua case SOS Satele Copiilor prin donarea unui leu din valoarea fiecarui produs Hot Bucket vandut. In primele 6 luni ale acestui an KFC a donat peste 37.000 de euro catre asociatie. 9 copii din Satul SOS din Bucuresti beneficiaza, in cadrul proiectului, de pregatire scolara adecvata, dar si de activitati extracurriculare, prin care isi descopera si isi dezvolta abilitati si aptitudini importante pentru formarea acestora. Copiilor din cele doua case le sunt asigurate astfel toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitati educationale si de timp liber.

„Ne uitam cu mare bucurie la lunile ce au trecut din acest an, luni in care i-am avut alaturi atat financiar, cat si sufleteste pe partenerii nostri dragi, KFC Romania. Cei 9 copii din cele 2 case SOS sprijinite de KFC copilaresc, zambesc si isi petrec timp frumos cu Mamele SOS. Rezultatele bune pe care le au la scoala, prietenia puternica care ii leaga, talentul si ambitia cu care se implica in activitati extrascolare ne bucura si ne motiveaza sa mergem mai departe cu si mai multa energie. De asemenea, implicarea directa a angajatilor KFC Romania este extrem de importanta pentru copii. „Ziua Curateniei” este cel mai recent eveniment organizat in Satul SOS Bucuresti, proiect prin care copiii au avut alaturi oameni cu suflet, implicati, modele la care ei se pot raporta in viitor. Multumim KFC Romania pentru acest parteneriat care a intrat deja in al 4-lea an consecutiv. Este o mare bucurie si onoare pentru SOS Satele Copiilor Romania sa ii crestem mari pe copii, impreuna.”, a declarat Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

„In cadrul parteneriatului cu SOS Satele Copiilor oferim in fiecare an cadrul optim pentru dezvoltarea personala si profesionala a unor copii proveniti din medii defavorizate. Am incercat si de data aceasta sa venim in sprijinul organizatiei, iar satisfactia noastra in urma activitatii de voluntariat este aceea de a vedea pe chipurile copiilor din Sat bucurie si speranta. Educatia este pilonul principal al strategiei de responsabilitate sociala a companiei, iar prin intermediul proiectului oferim tinerilor accesul la educatie si la un mediu decent de viata. Suntem bucurosi ca avem sustinerea unei echipe de voluntari si suntem pregatiti de fiecare data sa demaram noi actiuni alaturi de ei.”, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group.

Doneaza

Fii membru al Familiei SOS!

Fiecare membru va face diferenta in viata copiilor lipsiti de dragostea parinteasca! FIecare copil este unic, iar din experienta noastra stim ca toti copiii au nevoie de siguranta, afectiune.

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:
lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei