Fii membru al Familiei SOS și schimbă în bine viața copiilor fără părinți alături!

SOS Satele Copiilor România recrutează “membri de familie” care să se alăture celei mai numeroase și mai frumoase familii din lume: familia SOS.

Ce înseamnă să fii membru al Familiei SOS? Să fii un sprijin pentru sute de copii care nu mai au părinții lângă ei și să le schimbi viață în bine, printr-un gest simplu: o donație lunară, modică.

Familia SOS în România

Sate SOS

30 de familii SOS
cu peste 150 de copii și tineri

Peste 7000 de membri de familie
care ne susțin lună de lună

O faptă bună, lună de lună!

De aproape 30 de ani, ne-am asumat să oferim copiilor abandonați sau orfani o mamă, o familie, un cămin și îngrijire de calitate pe termen lung, zi de zi, până când aceștia ajung adulți perfect integrați în societate.

Fondurile strânse prin intermediul donațiilor lunare sunt folosite pentru a răspunde nevoilor de zi cu zi ale copiilor, pentru a le asigura suport educațional, emoțional, astfel încât să depășească traumele trecutului și să își dezvolte potențialul personal, precum și servicii medicale. Fiecare copil este unic, la fel și îngrijirea pe care o oferim este adaptată fiecăruia.

Cum poți dona prin Debit Direct?

1

Oprește-te și ascultă! Reprezentanții SOS Satele Copiilor România sunt zilnic în spații publice, centre comerciale sau poate chiar în clădirea în care lucrezi, pentru a-ți explica cât de simplu poți schimba viața copiilor care nu mai cresc alături de parinții lor.

Cum îi recunoști? Fundraiserii nostri poartă geci, tricouri și legitimații cu însemnele SOS. De asemenea, aceștia nu acceptă niciodată bani cash.

2

Donația prin Debit Direct este o metodă simplă, repetitivă (lună de lună) și gratuită (băncile nu percep comision). Completează și semnează Mandatul de debitare (date personale, cod IBAN din care se va face plata, suma pe care dorești să o aloci lunar) și Contractul de Sponsorizare. Durează doar două minute, iar reprezentanții noștri te vor ghida.

3

Mandatul de debitare va fi verificat și procesat de către banca ta și, ulterior, lună de lună, contul va fi debitat cu suma aleasă. Astfel, ajutorul tău ajunge lună de lună către copiii care cresc în îngrijirea SOS Satele Copiilor.

4

În extrasele bancare, Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) apare drept beneficiarul donațiilor lunare, fiind organizația care reprezinta SOS Satele Copiilor în relația cu banca. Asociația pentru Relații Comunitare selectează organizațiile care pot primi donații prin debit direct, emite în numele lor instrucțiunile de debitare, colectează donațiile și le distribuie organizațiilor pentru care au optat donatorii.

5

Donația este sigură și permanent în controlul tău. Tu poti decide oricând să mărești sau să micșorezi suma, precum și să închei donația recurentă. Pentru a opri donația, solicită acest lucru băncii sau organizației SOS Satele Copiilor România, la adresa de email: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro.

Ai întrebari despre Debit Direct? Scrie-ne oricând sau verifică intrebarile frecvente.

Experiența de a fi membru al familiei SOS!

Faptul că pot să ajut cu ceva la creșterea și dezvoltarea copiilor pe care SOS îi are în grijă mă face să simt că, măcar de la distanța, fac și eu parte din această mare familie. Îmi place să cred că acești copii atunci când zâmbesc, o fac și datorită micilor cărămizi pe care eu, împreuna cu toți cei care donăm, le clădim. Pentru mine, SOS este acel loc în care copiii se regăsesc, în care află o nouă mamă, in care dobândesc o familie mare, iubitoare și ocrotitoare, în care sunt acceptați și iubiți necondiționat.

Poate sună ușor a lauda de sine, deși nu este, dar, când trag linie la sfârșitul unei zile, săptămâni, luni, acum deja vorbim de ani, mă gândesc că am facut ceva bun până acum: faptul că am decis să fac parte din familia SOS este una dintre realizările mele cele mai frumoase.

Iulia Orzan, Donator prin Debit Direct

Fundraiserii SOS Satele Copiilor

Fundraiserii SOS Satele Copiilor sunt tineri cu un vis mare: acela de a schimba în bine lumea în care traiesc! Și chiar asta fac, zi de zi! Căci a fi fundraiser SOS înseamnă, ca prin munca ta, să dai șansa unui copil care nu a mai putut crește lângă părinți, să aibă o a doua familie: una care îl respectă, apreciază și unde crește cu iubire!

Dacă ai interacționat cu unul dintre fundraiserii nostri, te rog spune-ne feedback-ul tău: https://www.sos-satelecopiilor.ro/feedback/. Vrem sa fim mai buni în fiecare zi!

Dacă vrei să fii parte din echipa noastra, află mai multe despre ce înseamnă să fii reprezentat SOS și da #check-in la bine! Vino să ne cunoaștem!