Companii partenere SOS Satele Copiilor Romania

Responsabilitatea si sustenabilitatea sunt parte din ADN-ul companiei Kaufland pe piata in care ne aflam, avand un angajament constant fata de societate. Parteneriatul cu organizatia SOS Satele Copiilor este unul cu trecut si viitor. Impreuna participam activ la reducerea problemelor comunitatii in care suntem prezenti, oferind copiilor abandonati sau care si-au pierdut parintii o sansa reala la integrare intr-o familie si o viata in care sa se simta iubiti si respectati, unde sa primeasca afectiune si suport emotional. Mai mult decat atat, ne implicam in aceste cauze sociale conform strategiei noastre de CSR, care presupune o componenta cheie a imbunatatirii vietii beneficiarilor pe termen mediu si lung. Aceasta modalitate de a oferi si de a fi alaturi este parte din filosofia Kaufland, pentru ca viitorul comunitatii este si viitorul nostru.
Anna Katharina Scheidereiter,
CSR Manager Kaufland Romania
Sase ani de fapte bune au trecut de cand ne-am alaturat SOS Satele Copiilor, care ofera un cadru optim pentru dezvoltarea personala si profesionala a copiilor ce provin din medii defavorizate. Acest parteneriat este unul de suflet pentru noi, la KFC, fiindca reusim sa oferim sprijin comunitatii locale nu doar prin sustinere financiara, ci si prin actiuni de voluntariat in satul din Bucuresti in timpul verii, cand avem ocazia sa vedem copiii si sa interactionam cu ei. Fiecare parteneriat este gandit pe termen lung, ca si acesta foarte drag noua, pentru ca, doar in acest mod putem vedea rezultatele cu adevarat. Intre timp, copiii „nostri” au crescut, au ajuns la liceu si au devenit adolescenti responsabili care, la randul lor, revin pentru a ii ajuta pe ceilalti aflati in sistem. KFC sustine in prezent doua case si suntem foarte fericiti sa vedem ca am crescut impreuna cu copiii, pe care ii consideram si ai nostri. Educatia este pilonul principal al strategiei noastre de responsabilitate sociala, iar rezultatele proiectului „Bucket de bine” ne incurajeaza sa continuam in fiecare an aceasta colaborare.
Claudia Porojan,
Senior PR & CSR Manager, Sphera Franchise Group
Pentru noi, Familia este la baza societatii traditionale. Ne bucuram sa fim alaturi de acesti micuti, carora incercam sa le daruim bucuria de a fi acasa, in atmosfera unei familii normale. Sprijinul pe care Dr. Oetker il ofera in acest proiect nu este conditionat de achizitia de produse proprii. Angajamentul de acordare a sprijinului pentru familiile din proiectele gestionate de SOS Satele Copiilor se bazeaza doar pe simtul responsabilitatii sociale fata de institutia familiei, care a ocupat intotdeauna un loc foarte pretios in setul de valori asumat de Dr. Oetker.
Ioan Cozma,
Director General Dr. Oetker Romania
Filozofia noastra in domeniul CSR este construita in jurul parteneriatelor trainice, iar atunci cand alegem sa susținem o cauza, facem acest lucru pe termen lung. Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania este deja o tradiție pentru Allianz-Țiriac si un exemplu graitor al faptului ca responsabilitatea noastra se extinde dincolo de business, in interiorul comunitații. Impreuna oferim copiilor incredere, ii sprijinim sa-si cladeasca viitorul pe care si-l doresc, ii ajutam sa-si indeplineasca visurile.
Marilena Bârliga,
Director Market Management și Comunicare,
Allianz-Țiriac
In inima Transilvaniei, la Star Transmission si Star Assembly, ne consideram responsabili pentru generatiile care merita un viitor mai bun, fiind un privilegiu sa sustinem dezvoltarea armonioasa a copiilor mai putin norocosi din Romania. Responsabilitatea sociala, sustenabilitatea si sprijinirea comunitatii locale fac parte din traditia noastra. Suntem recunoscatori pentru sansa de a invata cum se face bine. Este cel de-al doilea proiect de colaborare al nostru – pentru noi mai mult decat un proiect – o promisiune, un angajament. In prezent, sustinem 2 case SOS din Satul SOS Cisnadie, fata de care avem un profund respect – copii, mame SOS si o echipa de oameni ghidati de acelasi scop: acela de a oferi o familie copiilor. Sustinem educatia si dezvoltarea pe termen lung a tinerilor, tocmai de aceea vreau sa subliniez importanta implicarii in construirea unui viitor pentru acestia.
Klaus Eichhorn
CEO Star Transmission & Star Assembly, subsidiare Daimler in Romania
Pepco Romania vine in sprijinul copiilor si contribuie la dezvoltarea acestora prin asigurarea unei copilarii fara griji. Vrem sa le oferim copiilor oportunitatea unui viitor mai bun, in care nu exista bariere educationale, cauzate de saracie. Scopul nostru este de a oferi oportunitati egale la educatie pentru toti copiii si de a scapa de barierele cauzate de inegalitatile sociale, financiare sau cele legate de locul de resedinta. Suntem recunoscatori pentru sansele oferite copiilor si tinerilor care, alaturi de familia SOS Satele Copiilor Romania, simt ce inseamna iubirea si curajul.
Andrada Suciu,
CSR Specialist, Pepco Romania