Campanii

Povești care fac bine

Susținut de: BCR, Cărturești, Itsy Bitsy

În an aniversar, lansăm campania Povești care fac bine, o colecție de 30 de povești clasice și moderne, citite de oameni dragi nouă. Cel mai frumos cadou de sărbători, pentru oamenii de bine din Familia SOS!

FestiSAT 2023

Susținut de: Kaufland România

Un eveniment caritabil, organizat de SOS Satele Copiilor, ce a marcat 30 de ani de viitor oferit copiilor în România. FestiSAT este un festival plin de culoare, muzică și bucurie, dedicat copiilor, părinților și tuturor celor care susțin cauza organizației.

Caravana Faptelor Bune

Susținut de: Kaufland România, Banca Transilvania și Dedeman

Lansată în an aniversar, Caravana Faptelor Bune este o campanie prin care ne propunem să rezolvăm probleme în comunitățile vulnerabile, alături de parteneri și oameni de bine. Am pornit la drum în toate județele în care suntem prezenți și oferim șansa unui viitor mai bun copiilor și familiilor care au nevoie de noi.

Implicarea partenerilor corporate în tabăra YouthCan! 

 

Un proiect SOS, care reunește anual tineri din toate programele SOS din țară, parteneri corporate și antreprenori care susțin cauza SOS.

Digital Village by Allianz

Susținut de Allianz

Un proiect regional SOS Satele Copiilor, dedicat copiilor și tinerilor SOS și demarat în România cu ajutorul Allianz Țiriac-Asigurări, în parteneriat cu Școala de Valori și Salvați Copiii România. Scopul Digital Village este de a preveni și informa copiii și tinerii din programele SOS despre situațiile riscante din mediul virtual. Atelierele au loc online, în funcție de vârstă, iar principalele teme abordate sunt: cyberbullying, creșterea angajabilității folosind online-ul, protejarea datelor personale, comunicarea non-violentă etc.

Fundație pentru Educație.

Carte cu Carte.

Susținut de Dedeman

30 de școli din mediile defavorizate și Centrul de Zi SOS din Hemeiuș sunt în proiectul “Fundație pentru Educație. Carte cu Carte”. Astfel, peste 6000 de copii din mediile vulnerabile au acces la cărțile oferite de Dedeman

Naționala SOS

Susținut de Kaufland România

Zeci de copii din programele SOS fac mișcare, terapie prin sport și au șansa să se întâlnească cu mari sportivi români.

Digital Lab

Susținut de Huawei

Copiii din programele SOS Satele Copiilor au acum acces la propriul laborator de tehnologie, complet echipat.

Podcast ”Cât de tare doare? 

Susținut de Kaufland România

În 2021, am produs o serie de 4 episoade despre ce înseamnă trauma, cum se manifestă, dar mai ales cum le putem fi alături copiilor pentru a le fi bine.  

Poți susține SOS Satele Copiilor prin BT Pay

Susținut de Banca Transilvania

Acum e mai ușor ca niciodată să donezi pentru cauzele pe care le susții. SOS Satele Copiilor este unul dintre ONG-urile incluse în aplicația BT Pay, iar clienții BT pot face oricând donații direct din cardul de debit, fără comision.

Marriott Cycling Challenge 

Un eveniment anual de 12 ore de cycling neîntrerupt, alături de antrenori World Class și peste 200 de oameni de bine.

PEPCOpilăria

Susținut de Pepco

Copiii sunt provocați la joacă la PEPCOpilăria, eveniment ce are loc anual în Satul SOS din București.

Privește în viitor

Susținut de Essilor

Essilor, lider mondial în lentile de ochelari, a oferit gratuit consultații și ochelari de vedere pentru copiii din programele SOS. Prin aceasta campanie, și-a propus identifice și ajute copiii din mediile defavorizate care au probleme de vedere, le corecteze și, astfel, aibă o viață mai bună. 

You Eat, We Give 

În lunile octombrie și noiembrie 2022, fiecare prânz sau cină luată la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, la restaurantul Cucina, înseamnă și o donație de 1 euro pentru copiii aflați în grija noastră, în cadrul campaniei You Eat, We Give. 

Revolut

Susținut de Revolut

Prin intermediul aplicației Revolut, oamenii de bine pot face donații pentru copiii din programele SOS. În secțiunea Donații, utilizatorii pot alege mai multe variante de susținere: donație unică, donație recurentă sau “mărunțiș”, adică rotunjirea plăților efectuate cu cardul, iar diferența să meargă către SOS Satele Copiilor.

Dăruiește zâmbete- Pași spre carieră

Susținut de Orbit România

Un proiect educațional de angajabilitate pentru tinerii din programele SOS, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care beneficiază timp de 4 luni de ateliere de consiliere vocațională și orientare în carieră. Voluntarii, angajați Orbit, sunt cei care facilitează o parte din workshop-uri, prezentând tinerilor oportunități, provocări și experiențe din cariera lor.

”O vorbă bună!” 2022-2023, Campanie de comunicare și strângere de fonduri  

#FapteSiVorbeBune 

Ce înseamnă să ai o mamă?

Susținut de Kaufland România

Un reportaj Recorder realizat în parteneriat cu Kaufland România, într-una din Casele SOS din programul Sibiu, în cadrul campaniei ”Copilăria nu trebuie să doară”, 2021-2022.

Campania binelui la dm drogerie markt 

Susținut de DM

Timp de aproape 2 luni, clienții drogheriilor dm au avut șansa de a se implica în „Campania binelui”, achiziționând unul dintre cele 260 de produse-vedetă prezente la raft. Pentru fiecare articol cumpărat, dm donează 1 leu către SOS Satele Copiilor România, contribuind astfel, împreună, la un viitor frumos pentru copiii proveniți din medii defavorizate social.

”Știi ce zic?” – 10 episoade pe Tik-Tok

Susținut de Cat Music

Campanie realizată în parteneriat cu Cat Music, pe canalul de Tik-Tok al lui Marius Elisei. Fiecare vedetă invitată a donat câte un obiect, care a intrat în Licitația de Fapte Bune.

Sprijin pentru Ucraina