fbpx

Donează pentru cei 1000 de copii din grija SOS:

50 lei
75 lei
100 lei
150 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Poti opri donatia recurenta oricand doresti.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România
PayPal

Când a fost ultima dată când ai avut nevoie de o vorbă bună?

În România, peste 8.000 de copii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție specială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei.  

Pentru copiii din sistemul de protecție, aceasta este o realitate zilnică pe care o putem schimba doar împreună.

SOS Satele Copiilor are în grijă 1000 de copii vulnerabili care au nevoie de sprijin pentru a vedea viitorul într-o lumină mai bună. Sprijinul tău financiar contează pentru fiecare activitate de zi cu zi din viața unui copil. De la necesități de bază precum hrana sau un acoperiș deasupra capului în casele din satele SOS, până la cheltuieli medicale și de școlarizare, donația ta are un impact direct în viața copiilor vulnerabili.

Sunt întrebări pe care copiii din sistemul de protecție și le pun frecvent. Spotul campaniei descrie trecerea de la incertitudinea, neliniștea și șocul pe care copiii îl experimentează după separarea de familia biologică, la starea de echilibru, de bine a copiilor, la care Mama SOS are o contribuție considerabilă. În spot, o prezentăm chiar pe Lucia Minea, Mamă SOS timp de 28 de ani pentru 30 de copii și tineri din programul SOS din București. Mama Lucia este una din primele Mame SOS din Familia SOS, care s-a dedicat, zi de zi, copiilor aflați în nevoie.  

 
Ajută și tu:

DONEAZĂ ACUM

Îți mulțumim pentru că îți pasă.
 
Sari la conținut