Impreuna oferim o familie copiilor care au ramas fara sprijinul parental si ii sustinem si protejam pe cei care risca sa-l piarda.

Ajuta copiii vulnerabili sa creasca acasa

Anual, 10.000 de copii sunt separati de familia lor si ajung in sistemul de protectie. Unul din motivele separarii este saracia extrema.

Trimite MAMA la 8864, doneaza 4 euro lunar si ajuta copiii sa creasca in familie!

In acest moment, 52.783 de copii cresc in sistemul de protectie, desi 90% dintre ei au o familie. De cele mai multe ori, copiii ar putea ramane acasa, daca familia biologica ar face fata situatiilor de criza. Saracia NU trebuie sa fie motivul separarii copiilor de familia lor.

Donatia ta ajuta copiii vulnerabili sa creasca intr-un mediu ocrotitor, alaturi de familia lor.

In cei 20 de ani de cand actionam direct in comunitatile vulnerabile, 3.425 de copii au ramas acasa si au crescut decent, cu o educatie potrivita. Nevoia este insa in continuare extrem de mare.

Ofera a doua sansa la o familie

Mii de copii nu au cui sa spuna “MAMA”. Schimba-le povestea si ajuta-i sa creasca in familia SOS!

Trimite MAMA la 8844 si doneaza 2 euro lunar.

Donatia ta ofera copiilor care nu mai au parintii alaturi sansa sa creasca intr-o familie iubitoare, in Satele SOS.

In peste 25 ani, 454 de copii au crescut in cele trei Sate SOS din Bucuresti, Cisnadie (Sibiu) si Hemeius (Bacau), alaturi de o mama SOS si au avut parte de un viitor mai bun.

Suma alocata cauzei este de 4 euro pentru donatiile la numarul 8864, respectiv 2 euro pentru donatiile la numarul 8844. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Pentru dezabonare, trimite gratuit MAMA STOP la 8864, respectiv 8844.
Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la adresa de email: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau la numarul de telefon 021 668 00 77.
Campanie realizata cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Vodafone Romania.