Trimite SMS cu mesajul MAMA
la 8864 donezi 4 euro lunar
la 8844 donezi 2 euro lunar

Împreună oferim o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și îi susținem și protejăm pe cei care riscă să-l piardă.

Când a fost ultima dată când ai avut nevoie de o vorbă bună?

Campania “O vorbă bună” încurajează publicul larg să adune fapte și vorbe bune – o donație de 4 euro lunar pentru copii, prin SMS cu textul “MAMA” la 8864 sau online chiar aici, dar și să trimită un mesaj vocal de încurajare, care să alunge îngrijorările copiilor, în momentele în care au nevoie. Mesajele de încurajare se pot transmite prin intermediul aplicației Whatsapp la numărul 0786 679 298.

Mai mult decât atât, cei care trimit mesaje vocale au oportunitatea de a deveni protagoniștii Audiobook-ului de Vorbe Bune, un material suport la care vor avea acces copiii din programele SOS. 

O faptă bună lună de lună

Donațiile se pot realiza și prin SMS la 8844, cu mesajul MAMA. Valoarea donației este de 2 euro lunar. Durează doar câteva secunde trimiterea unui SMS, dar impactul în viața copiilor vulnerabili este unul pe termen lung.  

Trimite MAMA la 8844 și donează 2 euro lunar pentru copii.

Suma alocată cauzei este de 4 euro pentru donațiile la numărul 8864, respectiv 2 euro pentru donațiile la numărul 8844. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Pentru dezabonare, trimite gratuit MAMA STOP la 8864, respectiv 8844.
Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau la numărul de telefon 021 668 00 77.
Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Vodafone Romania.