Trimite SMS cu mesajul MAMA
la 8864 donezi 4 euro lunar
la 8844 donezi 2 euro lunar

Împreună oferim o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și îi susținem și protejăm pe cei care riscă să-l piardă.

Copilăria nu trebuie să doară

Petrișor este fiecare copil care a fost cândva singur, speriat și fără speranță. An de an, peste 9.000 de copii ajung în sistemul de protecție specială. Cu toții poartă în suflet răni adânci ale abandonului, abuzului sau neglijenței. Nu le putem schimba trecutul, dar le putem fi alături acum copiilor vulnerabili! 

Trimite SMS la 8864 cu mesajul MAMA, donează 4 euro lunar și oferă un sprijin prețios copiilor care nu mai au familia alături. Împreună le putem reda copilăria!

De aproape 30 de ani, SOS Satele Copiilor oferă o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și intervine direct în comunitățile vulnerabile pentru a preveni separarea copilului de familie.  

150 de copii și tineri cresc în grija SOS Satele Copiilor, în case de tip familial, în cele trei programe din țară: București, Cisnădie și Bacău. În plus, 850 de copii și familiile lor sunt susținuți pentru a rămâne împreună, astfel încât copiii să nu treacă prin trauma separării.  

Fiecare donație prin SMS înseamnă o contribuție importantă pentru a asigura: îngrijire de calitate, educație, hrană, rechizite, servicii specializate de terapie, consiliere și servicii de sănătate. Donațiile lunare ne oferă predictibilitate și stabilitate, atât de importante pentru copii. 

În Satele SOS, copiii cresc ca în familie, alături de frații lor biologici sau sociali, merg la școală, participă la diverse activități educative, practică un sport și le sunt susținute hobby-urile. O parte extrem de importantă a intervenției SOS vizează echilibrul emoțional al copiilor. 

Ajută și tu copiii printr-o donație prin SMS în valoare de 4 euro lunar. Donația poate fi oprită oricând trimițând mesajul MAMA stop la 8864.  

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Vodafone Romania. 

Parteneri media ai campaniei: TVR, PRO TV, PRIMA TV, ROCK FM, RADIO ROMANIA. 

O faptă bună lună de lună

Donațiile se pot realiza și prin SMS la 8844, cu mesajul MAMA. Valoarea donației este de 2 euro lunar. Durează doar câteva secunde trimiterea unui SMS, dar impactul în viața copiilor vulnerabili este unul pe termen lung.  

Trimite MAMA la 8844 și donează 2 euro lunar pentru copii.

Suma alocată cauzei este de 4 euro pentru donațiile la numărul 8864, respectiv 2 euro pentru donațiile la numărul 8844. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Pentru dezabonare, trimite gratuit MAMA STOP la 8864, respectiv 8844.
Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau la numărul de telefon 021 668 00 77.
Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile si Vodafone Romania.