Ajută copiii și familiile vulnerabile când au cea mai mare nevoie

lunar
o data
35 lei
50 lei
75 lei
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Tranzacţia ta este securizata și va fi procesata de EuPlatesc.ro în numele SOS Satele Copiilor România.
Aceasta tranzactie va aparea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.
Afla mai multe despre SOS Satele Copiilor România

Donează prin PayPal →

AJUTĂ COPIII CEI MAI AFECTAȚI DE PANDEMIE

AJUTORUL TĂU ESTE VITAL PENTRU COPIII CA DUMI, CARE TRĂIESC ÎN SĂRĂCIE EXTREMĂ

.

Ajut-o pe Dumi să trăiască o viață mai bună! Povestea ei impresionantă este povestea a sute de mii de copii din țara noastră. În România, 1,38 milioane de copii se află la risc de sărăcie sau excluziune socială, iar dintre aceștia peste 700.000 trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Cifrele devin mult mai dramatice în contextul crizei Coronavirus, când categoriile sociale vulnerabile au devenit și mai expuse.

Pe măsură ce pandemia și criza economică se adâncesc, copiii sunt și mai expuși riscurilor: inegalitățile sociale și discriminarea devin mai puternice, crește riscul de abuz, neglijare sau exploatare și, în egală masură, crește riscul separării copiilor de familie din cauza sărăciei.


Ai o întrebare legată de donația ta? Scrie-ne pe adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau alexandra.vasile@sos-satelecopiilor.ro.

Pentru a opri donatia lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau support@euplatesc.ro . Îți mulțumim din suflet pentru implicare!

Vrei sa afli mai multe despre
SOS Satele Copiilor?